Felipe Massa: „Ferrari“ nesusitvarko su spaudimu

0
ferrari japonijos gp

Buvęs Formulės 1 ir ilgametis „Ferrari“ lenktynininkas sako, kad italų komanda nesusitvarko su spaudimu, todėl niekaip negali iškovoti ilgai laukiamų titulų.

Felipe Massa atstovavo „Ferrari“ komandą 2006-2013 metais, jo nuomone komanda nesusitvarko su įtampa, kuri kyla dėl ilgų metų stengiantis iškovoti titulus.

„Mes iškovojome titulą 2007 ir 2008 metais, po to „Ferrari“ pradėjo kilti problemų ir nuo to laiko jie daugiau titulų neiškovojo“, – sako Felipe.

Reklama

„Galbūt atmosfera pas juos šiuo metu yra panaši į tą, kai aš pasitraukiau iš komandos 2013 metais.

Ten nuolatos yra spaudimas nugalėti ir jiems tikrai sunku jį suvaldyti. Vien dėl to jiems kyla problemų sklandžiai dirbti savo darbus.

Mano nuomone šiemet, na aš dar nesakau, kad jie jau pralošė kovą, bet mūšį pralaimėjo sezono pabaigoje, dėl daromų klaidų. Galbūt tai yra dėl to, kad jie patiria didesnį spaudimą, nei „Mercedes“.

„Mercedes“ geriausi buvo paskutinius ketverius metus. Kai esi iškovojęs čempiono vardą tau dirbti daug lengviau, lyginant su tais, kuriems būtina nugalėti, todėl klaidų tikimybė yra didesnė.“

Massos nuomone vienintelė „Ferrari“ viltis yra stipri valdyba, kuri neleistų kad išorinis spaudimas nugalėti pasiektų darbuotojų.

„Reikia rasti būdą dirbti tyliai, susikaupus taip stipriai, kaip tik įmanoma.

Jie yra nuostabi komanda, o jų sukurtas bolidas tikrai geras. Jie dirba gerai, tačiau smulkmenos trukdo.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia