F1Today.net: M. Verstappenas artimiausiu metu pakeis D. Kvyatą

10
@racedepartment.com

[media-credit id=3 align=”alignnone” width=”1200″]VKV City Racing, Rotterdam (NED) - 29 - 31 August 2014[/media-credit]
Tinklapio F1Today.net turimais duomenims, „Toro Rosso” pilotas olandas Maxas Verstappenas netrukus „Red Bull” ekipoje turėtų pakeisti šios ekipos pilotą rusą Daniilą Kvyatą.

Jei šie duomenys teisingi, minėti pilotai susikeistų vietomis, o tai įvyktų jau nuo Ispanijos GP. Rusas tokiu atveju sugrįžtų į „Toro Rosso” komandą.

Reklama

Kritikos strėlės į D. Kvyatą ėmė smigti po to, kai jis po starto sudalyvavo incidentuose dviejuose paskutiniuose etapuose – Kinijoje ir Rusijoje. Abiem atvejais nuo ruso veiksmų nukentėjo „Ferrari” pilotai. Tiesa, jei incidentas Kinijoje baigėsi be didesnių pasekmių pilotų rezultatams, tai Rusijoje S. Vettelis buvo priverstas pasitraukti iš lenktynių, o D. Kvyatas gavo 10 sekundžių pravažiavimo pro boksus baudą („stop & go”) ir finišavo vos 15-as.

Šaltinių duomenimis, šią savaitę D. Kvyatas buvo iškviestas į „Red Bull” komandos būstinę Milton Keynes’e ir turėjo ekipos vadovybei pasiaiškinti dėl savo veiksmų paskutinėse lenktynėse.

Taigi, jei minėti duomenys yra teisingi, nepaisant to, kad buvo manoma, jog M. Verstappenas prie „Red Bull” prisijungs tik nuo 2017 m. sezono, tai, kaip minėta, gali įvykti nuo Ispanijos GP. Olandas šią savaitę turėtų atvykti į komandos bazę, kad inžinieriai jam galėtų pritaikyti bolido sėdynę.

Reklama

10 Komentarai (-ų)

  1. na kaip visada gandai megsta pasitvirtinti, bet as manau, kad ispanijos gp bus kaip paskutinis sansas Kvyatui. o jei visgi Maxa imes i RBR tai saunu, paziuresim, kaip jis salia Ricciardo atrodys

  2. Idomios rokiruotes, tik idomu, kaip su sutartimis yra, ar nesiskaito cia sutarties sulauzymas.

    Bet zinant, kad sitos dvi komandos labai susije tarpusavyje, galbut tos sutartys nera problema, ir apie tokius ivykius is anksto apgalvota.

  3. zinant kad Marko labai palaiko Verstapena,o Kvyata kritikavo, tai labai tiketina, ypac tokie mainai tarp dukteriniu komandu. BET gal tai tik spaudimas Kvyatui? zinant, kad RBR megsta spaudima daryti viesoj erdvej

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia