F1news.lt kartu su Formule 1 išeina žiemos atostogų

14

Šiandien baigėsi 2018 sezonas lenktynėmis Abu Dabyje. Kartu su Formule 1 išeiname atostogų ir mes.

Sezonas buvo ilgas ir įdomus, tikėkimės dar įdomesnio ateinančiais metais, juk rikiuotėje daug pasikeitimų.

Reklama

Informuojame, kad tarpsezonio metu naujienų srautas sumažės – skelbsime tik pačias svarbiausias naujienas.

Jei įvyks kokių pasikeitimų, apie juos būtinai informuosime. AČIŪ visiems skaičiusiems bei skaitantiems ir tikimės likti kartu ir ateityje.

Pagarbiai,

F1news.lt komanda.

Reklama

14 Komentarai (-ų)

  1. Gaila, greičiausia žinios pateikiamos lt, bet komentarų sekcija tai tragišką, reikia asmenss kodo, kraujo ir dar vlnž ko, kad parašyti tekstą anonimiškai, o privedi vis tiek lempas kur prašo 😀

    • Asmens kodo tikrai nereikia, tačiau tam, kad įsitikintumėme, kad komentuoja ne spameriai, pirmą kartą komentuojant reikalingas pilnas validacijos praėjimas, tada mes patvirtiname jūsų komentarą su naudojamu el. paštu ir daugiau suvedinėti to nebereikia.

      Paprasčiausias būdas – tiesiog prisiregistruoti.

    • Viskas ok, bet reiktų tą captch’ą spręst, galbūt mesti tik kas trečią rašant ar iš to pačio IP neleisti dažniau nei x s rašyti. Manau šiais laikais komentai yra tinklapių variklis… O šiaip, lauksim labai po atostogų.

  2. Pritariu del komentavimo, nemazai kartu norejes pakomentuoti ir pamates, kad reikia suvesti saugumo kodus – atsisakiau ta daryti.
    p.s. antras bandymas, pirmu raso, neteisingas kodas. Zodziu cia komentara parasyt yra saves kankinimas.

    • Problema tame, kad nesame prekybcentris ir negalime samdyti žmonių, kurie rašytų.
      Savanorių nepavyko pritraukti, todėl reikia pailsėti, nes krūvio dviems žmonėms yra tikrai labai daug.
      Jeigų būtų kokie 4-5 stabilūs rašantys savanoriai, nekiltų jokių problemų 🙂

      Bet juk pasiteisinimai yra niekam neįdomūs 🙂

    • Ar nereikejo apie tai pagalvoti anskciau ir isvertinti savo galimybes? Jei zmogus nera pajegus atlikti darbo, galbut jam reiktu uzsiimti kazkuo kitu. Graziais norais sotus nebusi, nes norai darbu nenudirba.

  3. Nereikėjo jums šitos naujienos rašyti – tiesiog pateiktumėt tik svarbiausias naujienas – bandymų rezultatus kurie praėjo, kalėdinius sveikinimus ir kažką itin sensacingo kas nutiks per žiemos laikotarpį ir bolidų pristatymus kitais metais ir būtų to užtekę…

  4. Pagal galimybes stengsiuosi, kad tarpsezonio metu pasirodytų bent pačios svarbiausios naujienos. Būtų liūdna, jei kitas puslapis visai neturėtų konkurencijos. Jei kažkas iš Jūsų, skaitytojų, norėtų ar galėtų prisidėti bent viena kita naujiena arba kitokia paramos forma, drąsiai kreipkitės, siūlykite, klauskite čia arba info@f1news.lt

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia