F. Tostas: „Honda“ variklis jau yra priekyje „Renault“

0
Franz Tost

„Toro Rosso“ komandos vadovas Franzas Tostas įsitikinęs, kad „Honda“ variklis jau yra priekyje „Renault“.

Japonų gamintojas pristatė trečią variklio atnaujinimą šį sezoną, tačiau lenktynėms turėjo sugrįžti prie senesnės specifikacijos variklio. Bet teigia, kad naujasis atnaujinimas buvo labai didelis žingsnis į priekį.

Reklama

„Honda“ eina dideliais žingsniais pirmyn“, – sakė F. Tostas.

„Jie jau yra priekyje „Renault“. Sudėjus visą paketą.“

„Mes jį jau turėjome penktadienį, tačiau žinojome, kad pradėsime lenktynes iš rikiuotės galo, todėl nusprendėme grįžti prie antrosios kartos atnaujinimo, kad patausotume naują variklį ir užbaigtume visas smulkmenas susijusias su juo.“

„Suzukoje mes naudosime naujausios kartos „Honda“ variklius.“

„Kitiems metams mes variklyje ir vėl turėsime atnaujinimų, tačiau nenoriu labai plėstis į detales. Aš jums galiu tik pasakyti, kad jie yra labai gerame kelyje.“

„Honda“ buvo partneriai su „McLaren“ nuo 2015 metų iki 2017 metų pabaigos, tačiau 2018 m. nusprendė nutraukti bendradarbiavimą dėl patikimumo ir galios stokos.

Po nemažo „Honda“ progreso šiais metais, nuo 2019 m. sezono prie jų jungsis ir „Red Bull“ ekipa, kurie nutraukė sutartį su „Renault“.

Maxas Verstappenas taip pat išreiškė savo nuomonę ir atskleidė tikintis, kad „Honda“ kitą sezoną pradės būdami panašaus lygio, kaip ir „Renault“.

„Vos tik buvo paskelbta, kad mes kitą sezoną naudosime „Honda“ variklius, pradedi labiau domėtis tuo“, – sakė M. Verstappenas.

„Aiškiai galima matyti žingsnius, kokius jie daro, o šį savaitgalį tas žingsnis buvo itin pozityvus.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia