Felipe Massa: F. Alonso turėtų trauktis, jeigu nesijaučia laimingas

2
Felipe Massa

Buvęs Fernadno Alonso komandos draugas „Ferrari” ekipoje, Felipe Massa sako, kad ispanas turėtų ieškoti kitų jį dominančių dalykų, jeigu jis nesijaučia laimingas Formulėje 1.

Šiuo metu Fernando Alonso sunkiai sekasi įgyvendinti savo tikslą laimėti trečią pasaulio čempiono titulą su „McLaren„. Sutartis baigiasi šiais metais, todėl ispanas turės svarstyti, ieškoti naujos komandos, likti „McLaren” ar trauktis iš Formulės 1.

Reklama

Fernando Alonso paskutiniuose savo interviu buvo labai kritiškas Formulei 1, sakydamas, kad Indy 500 atmosfera yra daug geresnė.

Tačiau Felipe Massa sako, kad ispanas kritikuoja sportą tik todėl, kad šiuo metu yra nekonkurencingoje komandoje.

„Fernano skundžiasi Formule 1, nes jis neturi gero bolido. Formulė 1 yra tokia pati dabar kaip ir 1980-aisiais. Dabar, su Liberty, mes einame teisingu keliu, kad pritrauktume žmonių. Tačiau kalbant apie bolidus niekas nepasikeitė, kadangi atsilikimas tarp „Ferrari” su „Mercedes” ir visų kitų yra labai didelis.”

„Mažesnės komandos turėtų gauti didesnių galimybių, tačiau iki 2020 tai bus neįmanoma, kol galios dabartinė Konkordo sutartis.”

Vertėtų ieškoti naujų iššūkių

Felipe Massa spėliojo apie Fernando Alonso ateitį, sakydamas, kad galbūt jam būtų geriau visai atsiribojus nuo Formulės 1.

„Manau, kad tai lemia daug dalykų. Jeigu tu nesimėgauji ir nepraleidi gerai laiko, manau, kad geriausiai būtų trauktis. Neatrodo, kad jis šiuo metu mėgaujasi savo darbu, todėl galbūt jis priims tokį sprendimą.”

„Galbūt jis pereis į kitą ekipą arba išbandys naujus iššūkius už Formulės 1 ribų. Kol kas šių dalykų mes nežinome.”

Šiuo metu Fernando Alonso pilotų įskaitoje užima 19 vietą su 0 iškovotų taškų. „McLaren” ekipa su 0 iškovotų taškų yra paskutinė komanda konstruktorių įskaitoje.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia