F. Massa: C. Sainzas kvalifikacijoje man sutrukdė specialiai

0
felipe massaa

Felipe Massa po kvalifikacijos buvo įsiutęs ir nusivylęs dėl to, kad Carlosas Sainzas sąmoningai jam sutrukdė trečioje kvalifikacijos dalyje.

Felipe Massa šiame sporte važiuoja prieš paskutines lenktynes, kadangi paskelbė, jog oficialiai baigia karjerą. Pirmoje ir antroje kvalifikacijos dalyse brazilas važiavo gana aukštu tempu, tačiau trečioje dalyje „Renault” lenktynininkas pasimaišė jo kelyje tarp 4 ir 5 posūkių. Tai kainavo daug laiko, o vėliau kitame posūkyje suklydo ir turėjo atmesti savo ratą.

Reklama

Felipe Massa turėtų startuoti iš devintosios pozicijos, nes Danielis Ricciardo gaus startinių pozicijų baudą už variklio komponentų keitimą. Tačiau brazilo tai nedžiugina, nes C. Sainzas specialiai jam sutrukdė.

„Aš buvau labai patenkintas bolidu pirmoje ir antroje dalyse, tačiau trečioje dalyje man pasimaišė lenktynininkas Carlosas Sainzas, kuris sutrukdė man specialiai, jis tai padarė specialiai”, – sakė F. Massa.

„Aš galvoju, kad tai yra neįtikėtina, nes kai klaidą padaro inžinieriai arba nepastebėjai, kad atvažiuoja kitas bolidas – taip gali nutikti. Tačiau tai padaryti specialiai yra negerai.”

„Aš buvau priekyje kai išvažiavau iš garažo. Po penkto posūkio aš jam leidau mane pralenkti, tačiau aš buvau per daug nutolęs nuo jo. Tada jis buvo visiškai arti, tačiau priekyje manęs ir aš praradau laiko, tai matosi mano rato įveikimo laike. Taip viskas įvyko.”

„Aš net kalbėjausi su juo ir pasakiau, kad šį kartą tu man sutrukdei specialiai, nes žinojai, kad aš atvažiuoju. Tada jis pasakė: „Taip, aš žinojau, nes tu man sutrukdei vakar, kai aš važiavau ilgą distanciją treniruotėje.”

„Aš pasakiau: „Nagi vyruti, mes esame kvalifikacijoje, supranti…”. Jis tai padarė specialiai ir man tai yra visiškai nepriimtina. Tai sugadino mano kvalifikaciją, kurioje galėjau būti keturiomis ar penkiomis pozicijomis aukščiau.”

Carlosas Sainzas tai vadina nesusipratimu

„Aš to nesuprantu. Nesuprantu šitų kaltinimų ir visų problemų. Galbūt tai situacija, kai įvyko didelis nesusipratimas”, – sakė ispanas.

„Jis maišėsi mano kelyje daugybę kartų laisvosiose treniruotėse ir vieną kartą kvalifikacijoje, tačiau tai viskas. Mes turėjome savų problemų treniruotėse, tačiau kvalifikacijoje aš nepastebėjau jokių problemų, nepaisant to, kad jis man trukdė.”

„Žinau, kad jis man sutrukdė ketvirtame posūkyje, tačiau aš nežinau, kodėl jis sako, kad aš jam sutrukdžiau ir tai padariau specialiai. Tai yra kažkas, ko šiuo metu aš nesuprantu.”

„Manau, kad mums abiems geriau būtų pagalvoti apie rytojų, nes laukia 70 ratų lenktynės, o skųstis dėl vieno rato kvalifikacijoje nėra jokios prasmės.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia