F. Alonso: galvojau, kad iškovoti taškus jau bus neįmanoma

2
fernando alonso

Fernando Alonso savo namų lenktynėse finišo liniją kirto aštuntoje vietoje, tačiau sako, kad vienu metu pagalvojo, kad jam nebepavyks pasiekti finišo taškuose.

Ispanas lenktynes baigė toje pozicijoje, kurioje jas ir pradėjo ir buvo vienintelis lenktynininkas, kuris startavo su raudonai pažymėtomis super minkštosiomis padangomis.

Reklama

„Mes turėjome aiškų planą ir startavome su super minkštosiomis padangomis. Žinojome, kad reikės lenkti pirmuosiuose ratuose ir tada sustoti labai anksti, nes šios padangos greitai dyla“, – sakė F. Alonso.

Tačiau „McLaren“ planas žlugo po kelių pirmųjų posūkių, kai įvyko didelė avarija pirmąjame rate, trečiąjame posūkyje, tarp Romaino Grosjeano, Pierre Gasly ir Nico Hulkenbergo.

„Labai gaila, tačiau praradome keletą pozicijų pirmuose keliuose posūkiuose dėl įvairių incidentų.“

„Vienu metu pagalvojau, kad finišuoti taškuose jau nebus įmanoma, tačiau pavyko nuvažiuoti visai geras lenktynes ir strategija su vienu sustojimu pasiteisino.“

Ispanas išliko vienas iš trijų lenktynininkų, kurie 2018 metais visas lenktynes užbaigė taškuose, todėl džiaugiasi tokiu pasiekimu.

„Penkios lenktynės iš eilės ir aš finišavau taškuose, dabar dėl to esu labai laimingas.“

Reklama

2 Komentarai (-ų)

    • plius haas visiškai neišnaudoja savo potencialo… mcl, bent kol kas tai tokie laimučiai, na bet per 4 sezonus visiško grybavimo, tai nusipelnė šiek tiek laimės 😀

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia