F. Alonso džiaugiasi galėdamas išeiti už komforto ribų

0
fernando alonso indy500

Ruošdamasis dalyvavimui Daytona 24 valandų lenktynėse Fernando Alonso sako, kad įsitraukimas į kitas serijas padės jam tapti geresniu lenktynininku.

Po dalyvavimo Indy 500 lenktynėse su „McLaren-Andretti” praėjusiais metais, du kartus pasaulio čempionas sugrįš į Jungtines Amerikos Valstijas ir varžysis 24 valandų lenktynėse.

Reklama

Ispanas sako, kad jis nekantriai laukia, kada galės lenktyniauti garsiai žinomame Daytona International Speedway ovale.

„Tikras malonumas sugrįžti į valstijas ir lenktyniauti prieš šios šalies gerbėjus, – sakė F. Alonso. – Per mažiau nei metus aš dalyvavau dvejose legendinėse lenktynėse, o tai man yra didelė garbė.”

„Aš visada norėjau save išbandyti kitose motosporto kategorijose, nes būtent to reikia, kad taptum geresniu lenktynininku. Išeiti iš savo komforto zonos ir sudalyvauti tokiose nuostabiose lenktynėse kaip Daytona 24 Hours yra tiesiog nuostabu.”

„Labai laukiu kada galėsiu lenktyniauti už „United Austosports” komandą, kurie tapo Europos LMP3 čempionais.”

„Per bandymus, kurie vyko Ispanijoje lapkritį, visi mane privertė jaustis labai laukiamu ir lyg šeimos dalimi, todėl esu labai laimingas galėdamas praleisti daugiau laiko su komanda ir komandos kolegomis.”

„Tiesiog netveriu kailyje, noriu šokti į automobilį ir važiuoti juo garsiąjame ovale. Paskutinius keletą mėnesių praleidau daug laiko žiūrėdamas Daytona 24 Hours lenktynes, o tai dar labiau padidino mano entuziazmą tai išbandyti pačiam. Bus linksma!”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia