F. Alonso dalyvaus Kinijos GP

7
@bookies.com

[media-credit name=”@bookies.com” align=”aligncenter” width=”583″][/media-credit]

Po šiandien FIA daktarų apžiūros Fernando Alonso leista dalyvauti Kinijos GP. Tiesa, ispanas dar kartą bus tikrinamas po pirmosios laisvosios treniruotės, ir tik poto bus įvertinta ar leisti dalyvauti lenktynėse.

Reklama

Dėl patirtų traumų pirmose sezono lenktynėse Australijoje, Fernando Alonso turėjo praleisti Bahrain GP lenktynes. Medikai patikrinę jo sveikatos būklę, rado neatitikimų ir uždraudė sėsti prie bolido vairo. Nemažai diskusijų buvo ar ispanas galės dalyvauti Kinijos GP, tačiau po šiandien atliktų testų, panašu, kad situacija gerėja ir lenktyninkas greičiausiai galės apsivilkti savo lenktynių aprangą ir pasirodyti trasoje.

Reklama

7 Komentarai (-ų)

  1. Alonso jau ne jaunas, turi prasta formule, pastoviai sklinda kalbos apie karjeros pabaigas sezono viduryje ar pradzioje… turbut tokie dalykai neprideda boosto lenktynese 😀 O koks ten boostas gali but, kai pastoviai genda 😀

  2. as turiu itarima kad siu metu gale abu seneliai gaus pensijos, vandoorne parode, kad jaunelis, niekad nesedejes bolide siuo metiniam gali kalnus versti ne prasciau uz senelius kruie dalyvauja kurime ir t.t. kadangi dbr honda jau puse velnio, ir patikima, tai laikas atsinaujinti.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia