Estebanas Oconas jaučiasi padaręs didžiulį žingsnį pirmyn

0
force india esteban ocon

Estebanas Oconas galvoja, kad atliko didžiulį žingsnį pirmyn per pusę 2017 metų sezono su „Force India” ekipa.

„Mercedes” komandos palaikomas Estebanas Oconas į Formulę 1 atėjo praėjusį sezoną ir nuo Belgijos GP lenktyniavo „Manor” ekipoje.

Reklama

Šiais metais prancūzas taškus iškovojo 10 lenktynių iš 11 vykusių, o geriausias pasiektas finišas buvo penktoji vieta Ispanijoje. Šiuo metu lenktynininkų įskaitoje jis užima aštuntą vietą su 45 taškais.

„Jeigu žiūrėtumėte į tempą Australijoje, pamatytume milžinišką žingsnį iki šios dienos. Pirmose penkiose lenktynėse aš nuolat tobulėjau, tada kitos įvairios smulkmenos, kurias taip pat reikia tobulinti, bet aš pradedu jas suprasti.”

„Tai reikalauja šiek tiek daugiau laiko. Bet aš visą laiką mokausi ir nesiruošiu mažinti tempo, kol nepasieksiu podiumo!”, – ryžtingai kalbėjo Estebanas Oconas.

Antroje sezono pusėje prancūzui labiau pažįstamos trasos

„Iš esmės esu labai patenkintas tuo, kaip praėjo pusė sezono. Tikslas buvo pelnyti taškus kiekvienose lenktynėse, o mes būtent tai ir darome. Gal tik Monake mums šiek tiek nepasisekė.”

„Komandoje nuolat jaučiuosi geriau ir geriau su kiekvienu įsėdimu į bolidą ir kiekvienose lenktynėse, kuriose dalyvauju. Dabar aš lenktyniausiu trasose, kurias aš pažįstu ir tikiuosi, kad tai man padės siekti geresnių rezultatų.”

„Labai laukiu to, ką likusi sezono dalis parodys, tačiau šiuo metu esu patenkintas tuo kaip pasirodžiau.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia