Estebanas Oconas džiaugiasi „Force India“ komandos patobulėjimu ir sako esąs pasiruošęs vasaros atostogas pasitikti su dar daugiau iškovotų taškų.

E. Oconas taškus iškovojo keturiose iš penkių paskutinių vykusių lenktynių. Dabar prancūzas turi vienu tašku daugiau už Sergio Perezą ir asmeninėje įskaitoje rikiuojasi laipteliu aukščiau.

Oconas sako, kad jis maloniai nustebintas tai, kaip jo atstovaujama komanda patobulėjo ir dabar galima galvoti, kaip vasaros atostogas pasitikti su kuo didesniu taškų kraičiu.

Reklama

„Aš esu pasiruošęs dviems paskutinėms lenktynėms prieš vasaros atostogas“, – sako Estebanas.

„Mūsų rezultatai paskutinėse lenktynėse buvo geri, tad aš norėčiau panašius rezultatus pasiekti ir paskutinėse dvejose pries išeinant atostogauti.

Hokenheimo trasa yra viena geriausiai man pažįstamų. Čia aš daug lenktyniavau, pradžioje F3, o po to DTM serijoje. Tai viena iš istoriškai svarbių trasų Formulei 1, čia visada daug fanų, jie mums atneša atviručių, žinučių ir laiškų.

Vokietijos GP yra būtinas išlaikyti, čia visada labai smagu lenktyniauti.

Aš manau mums čia gali būti geras savaitgalis.

Trasa turėtų tikti mūsų bolidui, čia ilgos tiesiosios ir lėti posūkiai, šansų iškovoti taškus tikrai turime. Man patinka šis žiedas. Jame yra gerų vietų lenkimams.

Komandų pajėgumai dabar labai panašūs, tad tikiuosi sekmadienį mes matysime įdomias lenktynes.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia