Ericas Boullieras iš Stoffelio Vandoorno tikisi geresnių rezultatų

0
stoffel vandoorne
@auto123.com

„McLaren” lenktynių direktorius Ericas Boullieras mano, kad jaunasis komandos pilotas Stoffelis Vandoornas kol kas nevažiuoja taip, kaip gali.

S. Vandoornas Formulėje 1 debiutavo 2016 m., kai vienerioms lenktynėms Bahreine pakeitė susižeidusį Fernando Alonso. Jau debiutinėse lenktynėse belgas finišavo dešimtas ir iškovojo vieną tašką. Daug kas tikėjosi, kad belgui 2017 m. sezonas turėtų klostytis sklandžiai, tačiau kol kas su dideliais sunkumais susiduria tiek pats pilotas, tiek pati „McLaren” komanda.

Reklama

„Sky Sports” žurnalisto paklaustas, kaip, jo nuomone, S. Vandoornas važiuoja 2017 m. sezone, E. Boullieras tvirtino, kad tikėjosi kiek geresnio pasirodymo, tačiau išreiškė tikėjimą, jog belgo rezultatai pagerės.

„Ne taip gerai, kaip tikėjausi, tačiau jis yra labai talentingas. Jis pasiekė gana aukštų rezultatų jaunimo serijose. Jis, kaip ir Lewisas (Hamiltonas), laimėjo visur, kur lenktyniavo. Mes nesuteikėme jam galimybės pasirodyti 100 proc. savo galimybių, kadangi nuolat iškildavo problemų su bolidu. Tačiau dabar mes siekiame jam padėti pasiekti geresnių rezultatų. Esu įsitikinęs, kad jis tai pasieks”.

Primename, kad šiame sezone belgas dar nėra pelnęs nei vieno taško.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia