Prieš sezoną dažnai „McLaren“ komanda prižada tai, ko pasiekti jiems nepavyksta, nepaisant to Ericas Boullier yra tikras, kad jis gerai vadovauja komandai.

Po žiemos bandymų „McLaren“ atstovai sakė, kad jie kovos dėl pergalių, dabar tas tikslas jau pamažintas ir norima įveikti „Red Bull“.

Nepaisant tokių tikslų britų komanda prarado ketvirtą poziciją gamintojų įskaitoje „Renault“ komandai, bei už dar yra dvi komandos nusiteikusios taip pat juos aplenkti: „Force India“ ir „Haas“.

Reklama

Po praeito 4 iš eilės nesėkmingo sezono komanda pakeitė variklių tiekėją iš „Honda“ į „Renault“, visgi tai trokštamų pergalių neatnešė. Ir nors Fernando Alonso giria, kad pagaliau tai yra bolidas, kurį vairuoti pagaliau yra smagu, pradėjo sklisti gandai, kad „McLaren“ bėdos yra jos valdyme.

Akcininkai, panašu, yra patenkinti Zaku Brownu, bet manoma, kad Ericas Boullieras nėra tinkamas komandos vadovas.

Pats Ericas paklaustas, ar jos manymu jis gerai dirba savo darbą iškart atsakė: „Taip, be jokių abejonių taip.“

„Tai sunkus darbas. „McLaren“ viduje ir iš aplinkos nuolatos yra dideli lūkesčiai. Praeityje aš vadovavau, pertvarkiau keletą komandų ir su visomis man pavyko pasiekti gerų rezultatų visose kategorijose. Mums tiesiog reikia užsitikrinti tai, kad mes pasieksime norimų rezultatų laiku“, – dėstė E. Boullieras.

Po to, kai komandą paliko technikos vadovas Timas Gossas pasigirdo kalbos, kad braška ir  inžinierių vadovo Matto Morriso bei aero padalinio vadovo Peterio Prodromou kėdės.

Ericas paklaustas ar jam asmeniškai yra iškelti kažkokie tikslai prancūzas tikino, kad viskas yra gerai.

„Man nereikia jokių įsakymų. Mes ir taip puikiai žinom, ką mums reikia daryti. Mums reikėjo pagerinti kokybę, mums reikėjo pagerinti greitį lenktynėse. Šiuo metu mes naudojame tokį patį variklį kaip ir keletas kitų komandų, tad galime lygintis. Tai ir yra mūsų darbo tikslas. Tai pasiekti per vieną dieną neįmanoma.“

„Ispanijoje žengėm dar vieną žingsnį, taip darysime ir ateityje. Šiuolaikinėje Formulėje 1 nebūna stebuklingo atnaujinimo. Viskas vyksta palaipsniui viso sezono metu. Visi daro lygiai taip pat. Mums tiesiog reikia dirbti sunkiau nei likusiems tam, kad pasiektume norimą rezultatą.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia