E. Oconas: esu buvęs ir blogesnėse situacijose

0
esteban ocon sebastian vettel

Estebanas Oconas nėra užtikrintas dėl savo ateities Formulėje 1, tačiau teigia, kad praeityje jis buvo atsidūręs dar sudėtingesnėse situacijose.

Prancūzas greičiausiai praras savo vietą „Force India“ komandoje pasibaigus šiam sezonui. E. Oconą turėtų pakeisti Lance Strollas, kurio tėvas iš bankroto ir ištraukė šią ekipą.

Reklama

„Mercedes“ visais įmanomais būdais stengiasi surasti jaunąjam talentui vietą, tačiau kol kas vilties yra nedaug. Pats prancūzas stengiasi per daug apie tai negalvoti.

„Nėra taip, kad tai mane labai blaško, nes aš moku pakankamai gerai nuo viso to atsijungti. Taip pat esu buvęs daug sudėtingesnėse situacijose nei esu dabar“, – sakė E. Oconas.

„Mano rezultatai vis dar yra labai stiprūs. Žinoma, kad visa situacija nėra pati lengviausia. Aš stengiuosi trasoje atlikti savo darbą geriausiai, kaip galiu ir galvoju, kad man sekasi visai gerai.“

Viena galimybė buvo persikelti į „Toro Rosso“ ekipą, tačiau Christianas Horneris sako, kad „Toro Rosso“ jo negalės priimti, kadangi prancūzas turi ryšių su „Mercedes“.

„Už palyginus pakankamai mažas investicijas iš „Mercedes“, jiems atitenka visi nuopelnai, kad jie padėjo šiems vyrukams patekti į Formulę 1“, – sakė C. Horneris.

„Tačiau dabar atrodo, kad būti „Mercedes“ lenktynininku yra pakankamai sudėtinga. Turėti galimybę atšaukti savo lenktynininką nėra pati patraukliausia mintis kitoms komandoms.“

„Beprotiška situacija, kai tu turi tokį lenktynininką, kaip E. Oconas, kuris kitą sezoną gali neturėti komandos. Jeigu jis būtų absoliučiai laisvas, jis būtų labai aiškus kandidatas „Toro Rosso“ komandai.“

„Tačiau „Red Bull“ nesiruošia investuoti į „Mercedes“ lenktynininką ir tai visiškai suprantama. Aš nesitikiu, kad galėtų nutikti kitaip mums esant tokioje padėtyje.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia