E. Boullieras: F. Alonso jautėsi pažemintas dėl „Honda” problemų

0
Fernando Alonso

„McLaren” lenktynių direktorius Ericas Boullieras sako, kad Fernando Alonso jautėsi liūdnas, pažemintas ir susierzinęs, kai tapo aišku, kad situacija su varikliu pablogėjo po žiemos.

Japonų gamintojas į Formulę 1 sugrįžo 2015 metais su „McLaren” ekipa, tačiau vietoje galimybės varžytis su konkurentais, komanda nusirito į rikiuotės galą.

Reklama

2016 metais „Honda” parodė, kad šiek tiek patobulėjo, todėl buvo tikimasi, kad 2017 metais bus žengtas dar didesnis žingsnis pirmyn, tačiau taip neįvyko ir abu lenktynininkai kentėjo nuo galios ir patikimumo stokos.

„Kaip varžovas, jis psichologiškai ruošiasi dar žiemos metu”, – apie F. Alonso kalbėjo E. Boullieras.

„Savo galvoje jis piešia sezoną, koks jis turėtų būti ir tai jį labai motyvuoja, nes jis stengiasi likti prie savo tikslų.”

„Todėl grįžus į Barseloną ir supratus, kad su varikliu buvo žengtas žingsnis atgal, jį užplūdo mišinys liūdesio, pažeminimo ir susierzinimo. Tai nėra gerai.”

„McLaren” ekipa nutraukė sutartį su japonais ir 2018 metais naudos „Renault” variklius, todėl Ericas Boullieras yra užtikrintas, kad ispanas pasistengs ir vėl padaryti komandą konkurencingą.

„Aš visada jį lyginu su rykliu. Kai jis gali pajausti kraują, jis tiesiai ten ir lekia.”

„Todėl ir yra taip, jog jeigu jis jaučia, kad gali būti ant podiumo ar pakankamai konkurencingas, kad ten būtų, jis niekada nepasiduoda ir kovoja dėl kiekvieno centimetro.”

„Dėl to komanda jaus didesnį spaudimą, tačiau tas spaudimas yra gerasis.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia