Didžijoje Britanijoje Valtteri Bottas naudoja jau trečią „Mercedes“ variklį

0
valtteri bottas

Didžiojoje Britanijoje Valtteri Bottas naudoja jau trečią „Mercedes“ variklį, kurių be baudų per sezoną ir galima panaudoti tik tris, o komanda tai padarė dėl atsargumo.

V. Bottas praėjusį savaitgalį pasitraukė iš lenktynių Austrijoje, kadangi naująjame „Mercedes“ variklyje dingo slėgis hidraulikos sistemoje.

Reklama

Tačiau kilo abejonių dėl to, kad galėjo būti pažeistas ir suomio vidaus degimo variklis, dėl didelio karščio pliūpsnio atsiradusio gedimo metu.

Komanda per savaitę tarp Austrijos GP ir Didžiosios Britanijos GP, nespėjo išanalizuoti priežasčių, todėl variklį pakeitė norėdami apsidrausti, kad nekiltų problemų.

Komandos atstovas spaudai sakė: „Tai yra atsargumo sumetimais atliktas veiksmas, kadangi antrasis variklis patyrė didelius temperatūrų svyravimus dėl staigaus karščio pliūpsnio po gedimo Austrijoje. Todėl buvo šiokia tokia rizika jį čia panaudoti.“

„Jis [V. Bottas] turės visiškai naują variklį, o antrąjį variklį mes vistiek išbandysime Hockenheime, kad pažiūrėtume kokia yra jo būsena.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia