Danielis Ricciardo palaiko Sebastianą Vettelį

0
daniel ricciardo red bull

Danielis Ricciardo sako, kad jis supranta Sebastiano Vettelio susierzinimą vakarykštėje kvalifikacijoje dėl teisėjų sprendimo pasverti jo bolidą.

Sebastianas Vettelis buvo įspėtas dėl nederamo elgesio, kai 2 kvalifikacijos metu teisėjai jį pasikvietė pasverti bolidą.

Vettelis neužgesino bolido, o kai jį pasvėrė pats nuo jo nuvažiavo taip sugadindamas svarstykles.

Reklama

Danielis Ricciardo sako, kad jis visiškai supranta vokiečio susierzinimą.

„Jei aš būčiau jo pozicijoje aš ir pykčiau“, – sako Ricciardo.

„Artinosi lietus, jis dar nebuvo užfiksavęs greito rato, trumpai tariant jie trukdė jam ir taip kėlė jam grėsmę iškristi.

Manau, kad Abu Dabyje apie šią situaciją mes dar kalbėsimės, galbūt bus taisyklių papildymas, pavyzdžiui galbūt jie tave galės sverti tik tada, jei bus užfiksuotas bent vienas greitas ratas.

Kai tave pasikviečia pasisverti nors tu nesi užfiksavęs greito rato, na jie tave taip valdo, aš manau, kad tai yra šiek tiek nesąžininga.

Tad aš galiu pasakyti taip, aš suprantu Sebą. Taip tu turi užgesinti variklį, tada tave mechanikai nustumia ir vėl užveda bolidą.

Tuo metu tu prarandi apie vieną minutę laiko. Bet visgi, kai tokios permainingos oro sąlygos, tai tikrai ne pats geriausias variantas.

Mane jie nusprendė pasverti Suzukoje, kai aš turėjau savų problemų, aš ir buvau neužfiksavęs greito rato, grįžau į „box’us“ ir jie mane pasikvietė, vienintelė mintis mano galvoje buvo: „Vyrai, kodėl kviečiate mane, aš gi nieko nepadariau.“

Visgi tada jie pamatė, kad aš turiu problemų ir mane paleido. Kaip be būtų aš manau, kad reikėtų įveikti bent vieną greitą ratą prieš atliekant tokias procedūras.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia