Danielis Ricciardo kritikuoja padangų parinkimą Ispanijos GP

0

Danielis Ricciardo kritikuoja „Pirelli” padangų parinkimą artėjančioms Ispanijos lenktynėms.

Kaip ir 2016 metais, taip ir šiemet italų padangų gamintojas pasiūlė kietos, vidutinės ir minkštos sudėties padangas Barselonoje vyksiančioms lenktynėms, tačiau dėl naujų taisyklių 2017 metų padangos yra daug platesnės ir savaime kietesnės.

Reklama

Blogas pasirinkimas

D. Ricciardo galvoja, kad toks padangų parinkimas yra neteisingas.

„Padangos jau dabar yra pakankamai kietos, todėl dar kietesnės sudėties mišiniai bus per daug kieti. Belieka tikėtis, kad Barselonoje bus karšta ir tik tokiu atveju kietosios padangos galėtų tinkamai dirbti, tačiau esant šaltam orui – visi turėsime problemų”, – apie neteisingą padangų parinkimą kalbėjo australas.

Tikisi kovoti su „Mercedes” ir „Ferrari”

Šio sezono pradžia komandai buvo gana sunki, kadangi „Red Bull” turėjo tiek konkurencingumo tiek patikimumo problemų. Ekipa siekia ryškaus pagreitėjimo Barselonoje, nes tikisi rimtų atnaujinimų.

„Tikiuosi, kad atnaujinimas suteiks mums šansą pakovoti su „Mercedes” ir „Ferrari” arba bent jau priartėti prie jų. Priežastis kodėl atnaujinimai mus pasieks tik dabar – mes gamykloje sunkiai dirbome ir galvojame, kad tai bus geresnis ir greitesnis atnaujinimas. Tai reiškia, kad žmonės, kurie dirba gamykloje turėtų sulaukti atlygio už pastangas. Visiems būna nuostabus jausmas kada atnaujinimai veikia”, – apie patobulinimus kalbėjo Danielis Ricciardo.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia