D. Ricciardo šantažuoja „Red Bull“ dėl L. Hamiltono ir „Mercedes“ situacijos

0
daniel ricciardo

Niki Lauda ir Helmutas Marko kartu aptarinėjo Lewiso Hamiltono ir Danielio Ricciardo ateitį ir įsivėlė į tarpusavio diskusiją.

Abiejų lenktynininkų kontraktai baigs galioti šio sezono pabaigoje ir abu dar nėra pasirašę sutarčių, todėl šiuo metu jų ateitis nėra aiški.

Reklama

„Red Bull Ring“ trasoje, kur vyko Marco Marquezo bandomasis važiavimas su RB08 bolidu, N. Lauda ir H. Marko pasidalino mintimis apie dabartinę jų lenktynininkų situaciją.

„Lewisas pasirašys. Mes kalbamės tik dėl detalių, o ne dėl pinigų“, – sakė N. Lauda.

„Mes kalbame apie reklamą ir panašius dalykus. Lewisas su mumis lieka saugus, mes tuo pasirūpinsime.“

Tada H. Marko atsakė: „Tikiuosi, kad jis pagaliau pasirašys. Nes Danielis sako, kad kol Lewisas nepasirašė su „Mercedes“, jis irgi nepasirašys sutarties. Tai atrodo labai keista!“

Tada N. Lauda sakė, kad D. Ricciardo žaidžia protingą žaidimą ir bando maišyti kortas.

„D. Ricciardo šantažuoja tave su L. Hamiltonu, kuris dar nepasirašė sutarties. Danielis negali gauti to, ką gauna Lewisas. Taigi, mes jam nepateikėme jokio pasiūlymo“, – pridėjo N. Lauda.

Tada H. Marko pasakė, kad ne visi norėtų, kad Danielis atsidurtų „Mercedes“.

„Danielis dabar turėtų pasirašyti su jumis. Bet yra kai kas, kam tai nepatiktų!“, – pridėjo H. Marko.

Helmutas Marko atskleidė, kad „Red Bull“ sprendimas dėl variklio tiekėjo kitam sezonui bus priimtas šio mėnesio pabaigoje.

„Mūsų vidiniame tvarkaraštyje jau yra sprendimas dėl variklio klausimo ir greičiausiai tai bus lenktynininkų mintyse iki Austrijos GP.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia