D. Ricciardo: „Red Bull” pasiruošusi atakuoti 2018 m.

0
daniel ricciardo red bull
@redbullracing

Danielis Ricciardo įsitikinęs, kad „Red Bull” yra pasiruošusi būti ten, kur jai ir priklauso – reguliariai kovoti su Formulės 1 favoritais „Mercedes” ir „Ferrari”.

Po lėto starto 2017 metų sezone ir didelio progreso jo eigoje, australas įsitikinęs, kad komanda gali išlaikyti gerą formą 2018 metais ir atakuoti rikiuotės lyderius.

„Jaučiu, kad esame stiprūs, – teigia D. Ricciardo. – Nėra taip, kad visi esame labai to sužavėti. Žinome, kad turime dar daug padirbėti, kad pasiektume savo tikslus.”

Reklama

„Mes žinome, kad šiais metais mes norėsime atakuoti.”

Paklaustas ar tiki, kad „Red Bull” gali nugalėti „Mercedes” ir „Ferrari”, jis atsakė: „Aš tuo tikiu.”

„Neturėsime daug taisyklių pasikeitimų, praėjusiais metais patobulinome savo bolidą labai stipriai, todėl tikiuosi, kad visa tai pasiimsime artėjančiam sezonui ir nesustosime tobulėti.”

„Turėtume veltis į kova daug dažniau, tačiau laikas mums viską parodys. Bet aš esu užtikrintas.”

Nors australas nusiteikęs optimistiškai dėl „Red Bull” progreso, jis sako, kad šiek tiek per anksti nusistatyti tam tikrus tikslus.

„Aš turiu tikslus, kuriuos noriu pasiekti, tačiau nesakau, kad būtent taip ir nutiks. Po triju lenktynių aš norėčiau būti užlipęs ant podiumo du kartus ir savo sąskaitoje turėti „pole” poziciją.”

„Iš savęs aš tikiuosi išlikti tikru savimi ir pasirūpinti, kad kiekvienoms lenktynės būčiau save tinkamai paruošęs. Padarius tai, žinosiu, kad galiu gauti maksimalų rezultatą.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia