D. Ricciardo pirmąjį titulą tikisi iškovoti su „Red Bull”

3
@formula1.com

@formula1.com
@formula1.com

„Red Bull” pilotas Danielis Ricciardo neatmeta galimybės ateityje pereiti į „Ferrari”, tačiau pirmą titulą norėtų iškovoti su dabartine ekipa.

Tačiau 26 m. amžiaus australas Vokietijos leidiniui „Auto Bild” teigė kad jis yra pasiryžęs žengti žingsnį pirmyn savo karjeroje. „Aš esu labai neramus, kai galvoju apie Sebastianą (Vettelį)”, – sakė australas, turėdamas omenyje savo komandos draugą 2014 m. sezone. „Jis yra vyresnis už mane vos dvejais metais, tačiau jau turi keturis titulus. Tikiuosi, jog per artimiausius 12-18 mėnesių turėsiu bolidą, leidžiantį kovoti dėl titulo”, – pridūrė D. Ricciardo.

Reklama

Kalbėdamas apie „Ferrari”, D. Ricciardo išreiškė viltį pirmą titulą iškovoti ne su italų komanda, o su „Red Bull” bei paneigė gandus apie derybas su komanda iš Marranelo. „Kai jie pradės dominuoti Formulėje 1, būtų malonu iškovoti titulą su jais, bet mano pirmasis tikslas yra tai padaryti su „Red Bull”. Tuo tarpu komentuodamas gandus, siejančius jį su „Ferrari”, D. Ricciardo teigė: „ne, šiuo metu nėra kontakto”.

Taip pat australas pripažino, kad Maxo Verstappeno atėjimas į komandą jį dar labiau motyvuoja: „Danilo (Kvyatas) taip pat darė man spaudimą, bet Maxas praplėtė mano galimybių ribas dar labiau”, – apibendrino D. Ricciardo.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia