D. Ricciardo: norėčiau lenktyniauti prieš Hamiltoną

0
daniel ricciardo

Danielis Ricciardo įsitikinęs, kad jis turi gebėjimus ir galėtų mesti kovą visiems šiandieniniams F1 lenktynininkams vairuojant vienodus bolidus, net ir Lewisui Hamiltonui.

2014 metais australas prisijungė prie „Red Bull” komandos ir tame sezone pasirodė geriau už keturis kartus pasaulio čempioną Sebastianą Vettelį. Galima sakyti, kad toks D. Ricciardo išsišokimas privertė vokietį pereiti į „Ferrari” komandą.

Nuo to laiko australo komandos draugais buvo Daniilas Kvyatas, o šiuo metu Maxas Verstappenas, tačiau atskleidžia, kad jis svajoja apie galimybę lenktyniauti prieš pasaulio čempioną Lewisą Hamiltoną.

Reklama

Paklaustas, ar jis mano, jog galėtų tapti bet kurio lenktynininko komandos draugu, atsakė: „Manau, kad taip.”

„Tiesą sakant, aš niekada nebuvau susikoncentravęs ties tuo, kokio tipo mano kolega turėtų būti.”

„Žmonės mane tikriausiai vadins melagiu, tačiau aš noriu, kad mano komandos draugas būtų greitas.”

„Tam yra dvi priežastys. Pirmoji – tu visada iš savęs gali išspausti daugiau. Antroji – tai būna daug tikresnis savęs įvertinimas to, koks geras tu esi ir kur tu esi.”

„Taip, šiame sporte aš esu tam, kad laimėčiau, tačiau laimėčiau būdamas geriausias, o ne todėl, kad man nusišypsojo sėkmė ir panašiai.”

„Jeigu laimiu titulą, aš noriu žinoti, kad tais metais aš buvau pats geriausias vyrukas visoje rikiuotėje.”

„Kad taptum geriausias, tu turi varžytis su geriausiais, o pastaruoju metu šalia savęs turiu visai neblogą vyruką Maxą.”

„Kažkuriuo metu norėčiau lenktyniauti prieš Lewisą, nepriklausomai nuo to, kokiose komandose mes būtume. Tai būtų labai smagu.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia