Nepaisant to, kad abi pirmąsias treniruotes greičiausias buvo Maxas Verstappenas, jo komandos draugas Danielis Ricciardo mano, kad „Mercedes“ kur kas stipresni, nei rodosi.

D. Ricciardo įtaria, kad Lewisas Hamiltonas galėjo nuvažiuoti greitesnį ratą nei Verstappenas, nors olandas greitesnis už britą buvo net apie 0.5 s.

Esminis skirtumas yra tas, kad Verstappenas naudojo hypersoft padangas, o Hamiltonas – ultrasoft.

Reklama

„Mano nuomone „Mercedes“ atrodo labai stipriai, jų laikas su ultrasoft yra labai geras, o jei būtų naudoję hypersoft manau jie būtų lengvai tilpę į 1 minutę ir 11 sekundžių“, – sako australas.

„Maxo pademonstruotas tempas nuteikia labai optimistiškai. Mano diena nebuvo pati sklandžiausia, panašu, kad kilo bėdų su elektrine variklio dalimi. Problemą pastebėjome pirmojoje treniruotėje ir per pertrauką vaikinai bandė ją išspręsti, tačiau antrųjų treniruočių metu nebuvo juntama jokio skirtumo, tad ieškojome sprendimų ir popietės metu.“

„Man pavyko nuvažiuoti keletą greitų ratų gale antros treniruotės ir man to pakako, kad pajusčiau kas ir kaip turi būti. Aš jau žinau kuria linkme stengsiuosi sureguliuoti bolidą. Truputį erzina tai, kad nuvažiavau mažai ratų, tikiuosi šiandien viskas eisis be jokių problemų ir galėsiu atlikti viską, ko noriu.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia