D. Ricciardo: M. Verstappeno pirmo rato incidentai išsispręs su patirtimi

0
Daniel RIcciardo, Monaco 2016

Danielis Ricciardo įsitikinęs, kad įgavęs šiek tiek daugiau patirties, Maxo Verstappeno pirmojo rato incidentai išsispręs.

„Red Bull” komandos pilotai susidūrė pirmąjame rate Vengrijoje vykusiose lenktynėse, kai Maxas Verstappenas užblokavo ratus ir susidūrė su Danieliu Ricciardo. Susidūrimas australui neleido toliau lenktyniauti dėl stipriai pažeisto bolido, todėl jis privalėjo iš jų pasitraukti.

Reklama

Tai nebuvo pirmasis incidentas, į kurį įsivelia Maxas Verstappenas, tačiau Danielis Ricciardo mano, kad olandas su laiku tai išmoks į juos nesivelti.

„Manau, kad tai išsispręs. Praėjusiais metais čia taip pat buvo incidentas. Jis startavo priekyje, tačiau ne taip gerai kaip kiti. Tada jis pagalvojo ‘gerai, aš bandysiu sutvarkyti visus reikalus iš karto’ ir taip ten buvo vietos viduje, tačiau niekada nebus gerai atsidūrus buteliuko viršūnėlėje.”

„Tai ne pirmas kartas kaip jis taip pasielgia, bet ar tai silpnybė? Nežinau, jeigu tai silpnybė manau, kad ji bus išspręsta su laiku.”

„Manau, kad šiuo metu galima apkaltinti jaunystę. Aš neketinu jo mokinti, tačiau tai nėra pirmas kartas kai jis taip pasielgia pirmame rate.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia