Danielis Rcciardo: nepasirašysiu bet kokios sutarties

0
daniel ricciardo

Danielis Ricciardo įspėjo „Red Bull” ir kitas komandas, kad jis neketina pasirašyti bet kokios sutarties, nes jis nenori būti vyrukas, kuris tiesiog vairuoja bolidą.

Australo kontraktas su „Red Bull” baigs galioti 2018 metų pabaigoje ir yra „Ferrari” bei „Mercedes” ekipų radare.

Reklama

„Red Bull” komanda pareiškė, kad jie nori išlaikyti D. Ricciardo šalia Maxo Verstappeno iki 2020 metų pabaigos. Tačiau britų ekipa turės sunkias derybas, kadangi australas neketina būti kieno nors šešėlyje.

„Kitais metais man bus 29 metai, o kita sutartis bus pasirašyta man būnant trisdešimties, todėl aš jau nesu jaunas ir nieko neįrodęs vaikis, kuris pasirašys bet ką, kad tik patektų į rikiuotę”, sakė Danielis Ricciardo.

„Arba mano karjeros pabaigoje, kai kiekvienais metais tobulėjau, todėl nenoriu atsidurti tokioje stadijoje. Aš savęs nematau tokioje pozicijoje.”

„Pažiūrėkite į Lewisą ir kada jis pasirašė sutartį su „Mercedes”, jis buvo panašaus amžiaus kaip aš dabar, jeigu neklystu. Jis iki tol važiavo labai gerai, tačiau nuo to laiko jo karjera pasikeitė kardinaliai. Todėl yra apie ką pasvarstyti.”

„Kur visa tai veda? Trumpai atsakant aš niekur neskubu ir reikalai gali tęstis tiek kiek reikės. Aš nenustatau jokių terminų ir neprašau, kad kažkas dėl to už mane pasirūpintų.”

„Neketinu susitarti dėl bet kokios sutarties ir noriu, kad tai būtų apgalvota ir protinga, kadangi tai gali brangiai kainuoti. Tai labai didelis sprendimas man, todėl jeigu prireiks daugiau laiko tai padaryti, aš ketinu palaukti.”

„Dar ilgai planuoju likti šiame sporte, tačiau kalbant apie tai, jeigu aš pasirašysiu trijų metų sutartį, tai bus didžiulė dalis mano likusios karjeros.”

„Noriu pasielgti teisingai, todėl bus daug pastatyta ant kortos, manau, kad tai bus vienas svarbiausių mano sprendimų. Pasiruošęs tam skirti laiko tiek kiek reikės. Ir tai mano dėmesio neblaškys.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia