Claire Williams: R. Denniso pasitraukimas yra tikra gėda

0
claire williams

Nepaisant visų pykčių, „Williams” pagrindinė pavaduotoja Claire Williams giria buvusį „McLaren” vadovą Roną Dennisą kaip daug prisidėjusį prie Formulės 1.

Reklama

Po to kaip Ronas Dennisas buvo priverstas trauktis iš „McLaren”, jam liko 25% akcijų, tačiau jis negali kištis į komandos valdymą.

C. Williams atskleidė, kad jos tėvas Frankas ir Dennisas vienas kitam jautė didžiulę pagarbą, todėl jai gėda, kad britas buvo priverstas pasitraukti.

„Jis tiek daug aukojosi ir atsidavė šiam sportui, todėl manau, kad tai [Denniso pasitraukimas] tikra gėda. „Williams” ir „McLaren” turėjo nesutarimų, tačiau Frankas ir Ronnas visada vienas kitą suprato. Tai eros pabaiga. Nežinau visų smulkmenų, kas įvyko, tačiau tai nėra mano reikalas, bet Formulei 1 prarasti tokį žmogų kaip Ronas – nepriimtina.”

„Dabar daug kas žiūri į naujos kartos komandų vadovus, bet Ronnas vis dar užčiuopia pulsą su savo pirštais. Jis užkūrė milijardinį verslą, kuris sukūrė 3500 darbo vietų, tai yra automobilių verlas, technologijų verslas ir viena sėkmingiausių Formulės 1 komandų istorijoje. Visa tai sukūrė Ronnas. Niekas negali iš jo tai atimti.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia