Claire Williams, Franko Williams dukra ir „Williams“ komandos savininkė, pripažino mąstanti apie pasitraukimą iš užimamų pareigų.

C. Williams pripažįsta, kad toks prastas jos komandos sezonas ją verčia mastyti ar ji tinkama dirbti šiose pareigose.

Neseniai ją sukritikavo Jacques Villeneuve sakydamas, kad ji kalta dėl tokio prasto šios komandos sezono. Komanda po 10 lenktynių turi iškovojusi vos 4 taškus.

Reklama

Claire sako, kad jei ji išgirs kritiką iš „Williams“ narių ji tikrai pasitrauks, o iki tol ji stengsis, kad komanda kuo greičiau atsitiestų.

„Be abejonės aš galvoju apie pasitraukimą“, – sakė Claire leidiniui „The Sun“.

„Taip turėtų pasielgti bet kas esantis tokiose pareigose ir tokioje situacijoje, aš tikrai nesakau, kad esu nepajudinama.

Aš dažnai savęs klausiu ar aš esu tinkamas žmogus šioms pareigoms. Kol kas žiūrėdama į veidrodį pati sau negaliu pasakyti, kad esu netinkama.

Tačiau, jei kas nors ateis iš komandos narių ir pasakys, kad aš kenkiu šiai komandai, aš tikrai atsistatydinsiu.

Iki tol, kol tai galimai įvyks aš turiu dar daug neatliktų darbų, kuriuos privalau nudirbti. Aš nepasiduosiu. Mes kol kas esame dešimtoje pozicijoje, situaciją aš supratu. Kad tai pasikeistų priklauso tik nuo mūsų.“

Claire, kuri komandos vairą perėmė 2013 metais, atskleidė, kad neseniai apie tai kalbėjosi ir su tėvu.

„Prieš keletą mėnesių apie tai kalbėjausi ir su tėvu ir jis mane palaikė kur kas labiau nei aš to tikėjausi. Jis man pasakė: „Claire, š****ų sezonų mūsų komanda patyrė ne kartą tačiau mes visada atsitiesdavome.“

Aš nenoriu jo nuvilti, nes būtent jis man patikėjo šias pareigas. Aš nenoriu daryti gėdos savo tėčiui ar padaryti taip, kad jo komanda dar labiau nusiristų žemyn. Tai būtų nepakeliama.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia