Christianas Horneris: Formulė 1 turi atsakyti kelis svarbius klausimus

0
Christian Horner

Prieš trečiadienį vyksiantį strateginės grupės susitikimą, Christianas Horneris sako, kad Formulė 1 turi keletą svarbių klausimų į, kuriuos privalo atsakyti.

Strategijos grupė rengia susitikimą Ženevoje, kad aptartų bolido apsaugas „Halo” ir „Shield„, taip pat ir padangų sudėtis, bei savaitgalių tvarkaraštį.

Reklama

Taip pat bus aptarti įvairūs kito sezono dalykai, tokie kaip aerodinamikos taisyklės. Tačiau Christianas Horneris norėtų, kad į šias diskusijas būtų pridėti pokalbiai apie variklius.

„Aš galvoju, kad Formulė 1 su naujausiomis taisyklėmis atsidurė sankryžoje. Naujos taisyklės teoriškai pradės veikti 2021 ir tikriausiai gyvuos 8-10 metų, jeigu kalbėtume apie variklius. Todėl į tai ką mes dabar žiūrime, Formulei 1 turėtų būti aktualu iki 2030 metų.”

„Pasakykite, kiek 2030 metais žmonių patys vairuos automobilius? Ar automobiliai visgi bus autonominiai? Ar jie bus elektriniai? Pasaulis šiame sektoriuje labai greitai keičiasi.”

„Todėl Formulė 1 šiandien turi atsakyti kelis svarbius klausimus apie tai kokius variklius naudosime ateityje. Koks yra pirminis Formulės 1 tikslas? Ar tai technologijos? Ar tai sportas ir pramoga? Ar tai lenktyninkas ir mašina absoliučiose ribose?”

„Aš jaučiu, kad artsiradus naujiesiems Formulės 1 savininkams, kurie kuria puikią pramogą, gerą turinį, garsą, triukšmą ir lenktynininko matymą kaip visišką žvaigždę – jų pagrindinis rūpestis.”

„Todėl manau, kad dabar yra puikus metas, keičiantis taisyklėms, aptarti pagrindinius išlaidų spektus, pasirodymų ir patrauklumo fanams klausimus. Taip pat šių variklių triukšmo ir akustikos klausimus. Tai turėtų būti pagrindiniai faktoriai naujose taisyklėse, o išsprendus šias problemas mes galėtume matyti geras lenktynes, sumažėjusias išlaidas ir pasitenkinimą girdėdami praėjusios eros variklius.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia