Neseniai Formulė 1 atsisakė merginų stovinčių starto finišo rikiuotėje, vietoje jų bus jauni lenktynininkai, siekiantys karjeros F1.

Chase Carey sako, kad jam asmeniškai merginos visiškai neužkliuvo, bet vis daugiau rasdavosi tokių, kurie sakė, kad laikas šios tradicijos atsisakyti.

Pavyzdžiui šį sprendimą palaikė tiek Susie Wolff, tiek Clare Williams. Buvo ir prieš šį sprendimą: Niki Lauda sakė, kad „Liberty” išvis pilna kvailių organizacija, jei jie priima tokius sprendimus.

Reklama

„Manau, kad visos reakcijos, kurias girdime dėl šio sprendimo yra lauktos”, – pripažįsta Chase. „Žinoma, dauguma fanų, kurie visą gyvenimą matė tokią tvarką jiems labai keista ir aš tikrai visa tai suprantu.”

„Jei sprendimas priklausytų tik nuo manęs, aš nebūčiau nieko keitęs, man merginos patiko. Bet sprendimas ne dėl manęs, viskas tik dėl fanų.”

„Mes išlaikysim visą blizgesį ir toliau. Gražių merginų lenktynėse ir toliau netruks. Aš manau, kad tai dalis gyvenimo, tai taip pat dalis, kuri mūsų sportą daro ypatingu. Tai sportas, kuriame yra ir paslapties ir blizgesio. Visgi aš manau mums reikia nesustoti vietoj ir tobulėti. Šiandienos pasaulyje problemos visai kitokios, nei kad tos kurios mums buvo opios prieš 10 ar 12 metų. Tai nėra vieta, kur reikia būti užsispyrusiu.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia