Charlesas Leclercas sako, kad nors šiemet „Sauber“ pranoko savus lūkesčius, tačiau skraidyti padebesiais dar ne laikas, reikia išlikti ramiems.

C. Leclercas atskleidė, kad tikslus keltus prieš sezoną „Sauber“ komanda jau pasiekė, nors sezonas dar tik įpusėjo.

Šiuo metu jo atstovaujama komanda yra 9 komandų įskaitoje, ir vos 3 taškais atsilieka nuo pozicija aukščiau esančios „Toro Rosso“.

Reklama

Charleso ir „Sauber“ rezultatai stebina visus, jaunasis „Ferrari“ talentų akademijos narys nuo Azerbaidžano etapo visada patenka į antrą kvalifikacijos dalį, o du kartus pateko ir į trečią. Tačiau jaunasis monakietis sako, kad švęsti dar anksti.

Paklaustas ar jo manymu „Sauber“ laikas kelti sau aukštesnius tikslus jis atsakė: „aš manau, kad taip. Žinoma, mes visi puikiai suprantame, kad ir dabar mes viršijame lūkesčius, tad pirmiausia mums reikia neužmigti ant laurų. Į trečią kvalifikacijos dalį tikrai dar nepretenduojame patekti kiekviename GP. Tad spausti dar yra kur.

Mums dar reikia daug dirbti. Visgi Silverstone mes tikėjomės susidurti su didesnėmis problemomis, tad po šio etapo mūsų savivertė išaugo.

Jei žiūrėti tik iš galimybių ribos, tai aš manau mes dar nusileidžiame varžovams, tiesiog mums sekasi rasti gerą bolido balansą. Tai reiškia, kad bolidą būna daug lengviau vairuoti, o tada ir gauname tokius puikius rezultatus“, – dėstė Leclercas.

„Tad jei varžovams kils problemų reguliuojant savo bolidus, tada mums seksis geriau, bet jei ir jie susireguliuos viską tinkamai, tada mums bus kur kas sunkiau.

Visgi mums tai daryti sekasi kiekvieną savaitgalį, tad jei vieną savaitgalį varžovai bus stipresni, tai mes atsigriebsime kitame. Reikia rasti truputį daugiau galimybių pačiame bolide, tada rezultatai bus dar geresni.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia