Paskutinį sezoną „Toro Rosso” komandą atstovaujantis Carlosas Sainzas jaunesnysis džiaugiasi, kad Singapūre buvo geriausios jo karjeros lenktynės

Jaunasis ispanas startavo iš dešimtosios pozicijos, o finišą pasiekė 4 pozicijoje, tai iki šiol geriausias jo rezultatas.

Permainingose lenktynėse jis labai gerai atrodė esant šlapiai trasai, o kai visi lenktynininkai perėjo prie sausai trasai skirtų padangų Carlosas daug laiko praleido besigindamas nuo varžovų atakų.

Reklama

„Tai buvo pačios geriausios lenktynės, be jokios abejonės”, – kalbėjo Sainzas.

„Mano tempas buvo geras, kai buvo labai šlapia, ir geras tempas lyginant net tada, kai aš važiavau su naudotom tarpinėm padangom, o kiti naujom.

Kai teko gintis nuo varžovų važiuojančių su itin (ultra) minkštomis padangomis, buvo geriausia mano karjeros F1 atkarpa.

Finišą pasiekiau 4, tai neįtikėtina, nesuvokiama”, – džiaugėsi Carlosas.

Ispanas sako, kad dėtis labai (super) minkštas padangas, o ne itin, kaip konkurentai, buvo ne jo, o komandos sprendimas.

„Galima sakyti, kad tai man kainavo daugiau papildomo darbo pradžioje atkarpos.

Pirmasis mano ratas su sausam orui skirtomis padangomis buvo prastas, tad Hulkenbergas sugebėjo mus aplenkti stodamas keistis padangų vėliau.

O kai teko gintis nuo Perezo, man reikėjo kiekvienam rate važiuoti kaip kvalifikacijoje. Buvo labai sunku”.

Dėka gero rezultato Singapūre Sainzas jaunesnysis dabar turi surinkęs 48 taškus asmeninėje įskaitoje. Tai yra 2 daugiau nei 2016 metų sezone.

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia