C. Sainzas: kaip veikia baudų sistema – ne visiems suprantama

0
Sainzas
@carlosainz
@carlosainz
@carlosainz

„Toro Rosso” pilotas Carlosas Sainzas pripažino, kad jis ir jo konkurentai nesupranta kas yra draudžiama trasoje, o kas leidžiama, dėl sudėtingos baudų sistemos.

Situacija pasidarė itin komplikuota paskutiniu metu, o Bernis Ecclestonas sušaukė FIA susirinkimą, kad sistema, kuria dabar vadovaujamasi būtų peržiūrėta ir sukurta nuo pradžių, ne tik tam, kad pilotai ir žiūrovai jas suprastų, bet tam, kad pagerinti visą šou.

Reklama

Carlosas Saiznas sako, kad labai sunku mėgautis sportu kai jis yra taip sunkiai suprantamas, ypatingai žiūrintiems per televiziją.

„Nėra lengva suprasti net man pačiam ir kitiems pilotams, o labiausiai fanams, žiūrovams, mano seneliams, mano tėvams. Jie žiūri lenktynes ir neturi supratimo kas vyksta. Jokio supratimo.”

„Sekmadienį vakarieniavome su šeima ir jie sakė, kad dabar nebesupranta F1. Man yra labai nesmagu, kad negaliu paaiškinti jiems, kodėl bauda buvo skirta vienam, o ne kitam, tai tikrai sudėtinga. Sudėtinga situacija, kuria šiuo metu aš tikrai negaliu mėgautis. ”

C. Sainzas sako, kad labai sunku susitaikyti su bausme, kai tu nežinai kodėl buvai nubaustas, o kiti už tą patį nusižengimą liko nenubausti.

„Buvau patekęs į kelis incidentus, kurie tikrai sunervino. Labai sunku pripažinti. Už trasos ribų vyksta per daug kalbų apie baudas, net pačioje trasoje, lenktynių metu kalbame apie baudas, tikėtis baudos ar ne. Tai neturėtų tęstis.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia