C. Horneris: tausojome D. Ricciardo variklį įpusėjus lenktynėms

0
daniel ricciardo red bull
@Red Bull

Christianas Horneris įsitikinęs, kad „Red Bull” patobulino savo bolidą ir pagreitėjo 0.4 sekundės viename Ispanijos GP rate, tačiau išlieka už „Mercedes” ir „Ferrari”, bei sako, kad lenktynių metu komanda tausojo Danielio Ricciardo variklį.

„Red Bull” ekipa užtikrintai yra trečia stipriausia komanda, tačiau negali konkuruoti su lyderių pora, bet demonstruoja užtikrintą tempą lygininant su rikiuotės viduriu.

Reklama

Danielis Ricciardo lenktynes baigė trečioje vietoje ir iškovojo pirmąjį sezono trofėjų, tačiau nuo lyderių atsiliko 73 sekundėmis. C. Horneris atskleidė, kad komanda adaptavosi prie situacijos, kuomet jau viskas buvo aišku ir bandė tausoti techniką.

„Danielio lenktynės buvo labai vienišos, tačiau pavyko išpešti naudos iš Botto pasitraukimo. Įpusėjus lenktynėms mes prisukome variklio galią, kad galėtume jį pataupyti. Su šiuo varikliu mums dar teks dalyvauti keliose lenktynėse, o lyderių tempas buvo kur kas didesnis”, – sakė „Red Bull” vadovas.

„Mes vis dar turime daug darbo nors šį savaitgalį stipriai pasistūmėjome į priekį. Progresas mums parodė aiškią tobulinimo kryptį ir tikiuosi, kad mums pavyks tuo pasinaudoti artėjančiose lenktynėse,” – kalbėjo C. Horneris.

Nepavyksta optimaliai panaudoti padangų

C. Horneris pripažino, kad „Red Bull” deficitas buvo didesnis lenktynėse nei įveikiant vieną ratą, tačiau teigia, kad norint sumažinti atsilikimą reikia perprasti padangas.

„Manau, kad delta lenktynėse buvo daug didesnė. Danielis nebuvo toks patenkintas savo bolidu kaip Maxas, reiškiasi yra problemų, jeigu turime tokį atsilikimą.”

„Padangų panaudojimas yra pagrindinis elementas, ypač šioje trasoje kai padangos gauna labai daug krūvio. Mes matome, kad tai yra sritis, kurioje mes atsiliekame pagal tempą, tačiau pastebime, jog esame labiau konkurencingi antroje lenktynių dalyje nei pirmoje.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia