C. Horneris: „Renault” etalonu ir toliau išliks „Red Bull”

0
daniel ricciardo red bull
@Red Bull

Nepaisant „McLaren” perėjimo prie „Renault” variklių nuo kito sezono, Christianas Horneris įsitikinęs, kad „Red Bull” ir toliau išliks prancūzų gamintojo etalonu.

Kitą sezoną „Renault” tieks variklius savo komandai ir dviems klientėms – „Red Bull” ir „McLaren”. Tai žada daug įdomių akimirkų po kelių „Red Bull” pergalių ir nuolatinių „Mclaren” kalbų, kad jų važiuoklė yra geriausia.

Reklama

„McLaren” yra puiki komanda su stipriais lenktynininkais, o mes laukiame, kada galėsime pakovoti su jais trasoje”, – sakė Chirsianas Horneris.

„Mes padarėme didelį progresą antroje sezono pusėje, o mūsų tikslas šią jėgą turėti 2018 m. Jie [Renault] turi etaloną ir tai yra „Red Bull”.

Christianas Horneris įsitikinęs, kad jo komanda gali turėti geresnį sezoną kitais metais, kadangi jie kuria 2018 m. bolidą remiantis šių metų bolidu, kuris nugalėjo lenktynėse.

„Mes turime šiokį tokį stabilumą taisyklėse, todėl išmoktas pamokas iš RB13 perkelsime į RB14. Tiesą sakant, mes tikimės, kad variklio galia ir patikimumas pagerės per žiemą, nes tai pagrindinis dalykas.”

„Manau, kad mes pademonstravome, jog mūsų važiuoklė yra labai konkurencinga. Jeigu mes išmoktas pamokas perkelsime į kitų metų bolidą, mes galėsime tvirčiau stovėti ant kojų, nei būnant antroje ar žemesnėje vietoje, kaip buvo šių metų pradžioje.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia