C. Horneris: „Red Bull” nuo „Ferrari” ir „Mercedes” atsilieka puse sekundės

0
christianas horneris red bull

Christianas Horneris yra įsitikinęs, kad „Red Bull” komanda yra arčiau „Ferrari” ir „Mercedes” nei rodo rezultatai po Australijos lenktynių ir sako, kad komanda turi surasti pusę sekundės, kad kova vyktų tarp trijų komandų.

Daugelis tikėjosi, kad „Red Bull” bus ta komanda, kuri gaus daugiausiai naudos iš naujų taisyklių, tačiau Melburno kvalifikacija ir lenktynės atskleidė, kad kol kas priekyje kovoja tik dvi komandos, o „Red Bull” yra šiek tiek toliau nuo jų.

Reklama

„Tiesą sakant, nemanau, kad mes taip stipriai atsiliekame. Iki „Mercedes” mums trūksta apie pusę sekundės. „Ferrari” atrodė įspūdingai ir tikriausiai jie turėjo greičiausią mašiną. Tikriausiai, kad mes esame trečia greičiausia komanda ir mums reikia surasti 0,5 sekundės, kad prisijungtume prie kovos priekyje. Maxas spaudė Kimį visas lenktynes, tačiau mes neturėjome tokio tempo, kokį demonstravo Vettelis ar Hamiltonas.” sakė C. Horneris.

C. Horneris taip pat paneigė, kad „Red Bull” prarado greitį dėl įmantrios važiuoklės, kurią FIA uždraudė po „Ferrari” komandos laiško pačiai FIA.

„Nemanau (kad taip nutiko dėl važiuoklės), ta važiuoklė buvo uždrausta, o ją mes galvojome tobulinti žiemos metu. Net jei ir galėtume su ja važiuoti, ji nebūtų radusi savo vietos bolide, nes tai papildomas svoris.”

Dėl intensyvios tobulinimo kovos sezono metu, C. Horneris sako, kad būtų neteisinga nurašyti „Red Bull” po vienerių lenktynių ir tiki, kad komanda juda teisinga linkme.

„Manau, kad „Ferrari” atliko puikų darbą su varikliu ir važiuokle, jie stipriai padirbėjo per žiemą, bet sezonas turi 20 lenktynių, o ne vienerias. Geriau darykime išvadas po sezono, o ne po vienerių lenktynių. Aš tikiu, kad mes turime gerą pagrindą ir judame teisinga linkme.”

„Kadangi taisyklės dar visai šviežios, įvairūs dalykai patobulės labai greitai. Nuoširdžiai tikiuosi, kad mes sezono eigoje tapsime konkurencingi.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia