C. Horneris: R. Denniso pasitraukimas būtų didelė netektis Formulei 1

2
Dennisas

rondennis

Christianas Horneris sako, kad Rono Denniso pasitraukimas, būtų didelė netektis  Formulei 1, poto, kai pasklido gandai, jog britas gali pasitraukti iš „McLaren” komandos metų pabaigoje.

Reklama

Buvo pranešta, kad „McLaren” komandos akcininkai, bei Mansooras Ojjehas, kurie valdo 75 procentus organizacijos yra nepatenkinti, kaip sekasi komandai ir tiki, kad Ronas Dennisas turėtų būti už tai atsakingas.

Nors „McLaren” paneigė gandus, „Red Bull” komandos vadovas, Christianas Horneris mano, kad komanda be R. Denniso praras gaires, o sportas taip pat nukentės.

„Jaučiu didžiulę pagarbą Ronui. Mes ėjome koja kojon ir kovojome dėl rėmėjų, inžinierių, pilotų ir t.t., bet jis visada žaidė švariai. Būtų didžiulis praradimas „McLaren” ir Formulei 1, jeigu jis pasitrauktų.” kalbėjo C. Horneris.

Nors „McLaren” šiuo metu yra sunkus periodas, jie išlieka viena iš sėkmingiausių organizacijų, o prie šios sėkmės, nemažai prisidėjo Ronas Dennisas.

„Ką jam pavyko pasiekti Formulėje 1 yra gana puiku. Kaip jis sulipdė „McLaren” komandą yra pavyzdys mums visiems. Jis aistringas žmogus ir jis argumentuoja teisingus sprendimus, kurie reikalingi Formulei 1, bet nebūtinai naudingi jo komandai.” britą gyrė C. Horneris.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. Denisas bus per daug prisnekejes, pries prasidedant sezonui su Honda varikliu, kad jie laimes, o poto kai pamate, kad shikna, tada sake, kad kita sezona jau vel kovosim del pergaliu. Nu ir vel atsidure nevisai geroj vietoj, tai matyt kedute ir pradejo klibeti.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia