C. Horneris abejoja, kad D. Ricciardo nueis į ratu lenkiamą komandą

0
christian horner red bull

„Red Bull“ komandos vadovas Christianas Horneris sako, kad jis būtų labai nustebęs, jeigu Danielis Ricciardo pasirinktų galimybę palikti dabartinę savo komandą.

Australo kontraktas baigs galioti jau šių metų pabaigoje ir manoma, kad jis yra realus kandidatas užimti „Mercedes“ arba „Ferrari“ lenktynininko poziciją.

Reklama

„Red Bull“ lenktynininkas paaiškino, kad jam reikia šiek tiek laiko, kad suprastų visus niuansus susijusius su „Red Bull“ ir „Honda“ variklių sandoriu, kuris buvo paskelbtas šią savaitę.

D. Ricciardo davė užuominų, jog jį domintų idėja pereiti į „McLaren“ arba „Renault“, jeigu jie turėtų gerą projektą, nurodydamas Lewiso Hamiltono perėjimą į „Mercedes“ 2013 metais.

Tačiau C. Horneris mano, kad australas susies savo ateitį su „Red Bull“, sakydamas, kad jis neturi geresnių alternatyvų.

„Žiūrėkite, situacija su Danieliu yra tokia, kad abi pusės turi ryžto judėti į priekį“, – sakė C. Horneris.

„Pirmas ir svarbiausias dalykas mums buvo užbaigti variklio tiekėjo sandorį. Būtent tai šiuo metu yra išspręsta.“

„Danielis supranta viso šio reikalo ir inžinerijos loginį pagrindą, kuris slypi už mūsų susitarimo su „Honda“.

„Reikėtų nepamiršti, kad jis yra bolide, kuris jam atnešė keletą pergalių ir lenkė ratu bolidus, kurie turi ryšį su mumis [Renault].“

„Todėl būtų labai drąsus sprendimas pasitraukti iš komandos, su kuria šį sezoną laimėjai du etapus ir esi dalyvis kovoje dėl titulo.“

„Būčiau labai nustebęs, jeigu jis mus paliktų, kadangi Danielis ir „Red Bull“ puikiai dera. Tačiau čia yra Formulė 1 ir įvairūs dalykai yra įmanomi.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia