Brazilijos GP pristatyme „Renault“ pasišaipė iš Maxo Verstappeno

0
red bull honda christian horner

Jau kuris laikas „Renault“ ir „Red Bull“ santykiai nėra patus geriausi, tačiau šį kartą artimiausio etapo pristatyme prancūzai nepraleido progos įkasti Maxui Verstappenui.

Olandas pastaruoju metu labai aktyviai reiškė savo nuomonę ir kritiką „Renault“ atžvilgiu ir beveik kiekvienose lenktynėse paminėdavo, kad jo rezultatai būtų žymiai geresni, jeigu ne prancūzų gamintojo variklis jo bolide.

Reklama

2019 metais šios kompanijos keliai skiriasi, o „Red Bull“ pradės bendradarbiauti su „Honda“.

Sezonui artėjant į pabaigą įtampa tik dar labiau didėja ir tai nei trupučio nenuslūgo, kai viduryje sezono buvo paskelbta apie išsiskyrimą.

„Renault“ sprendimas pasišaipyti iš M. Verstappeno, rašant kelionės gidą Brazilijoje, tik parodo, kokie blogi santykiai tarp jų yra.

„Renault“ naujienoje rašoma: „Meksika ir Brazilija turi keletą pranašumų, pirmas yra tas, kad čia šventimo atmosfera yra labai panaši, o antras – šiuose miestuose gyvena didžiausias žmonių skaičius.“

„Sudėjus abiejų miestų populiacijas, gautųsi skaičius – 20 milijonų, kas gali arba negali būti ekvivalentu skaičiui, kiek kartų Maxas Verstappenas šį sezoną dėl ko nors dejavo. Šie abu faktai fiziškai yra didžiuliai.“

Visą „Renault“ kelionės gidą Brazilijoje rasite šioje nuorodoje.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia