Bottui buvo neleista pereiti į „Ferrari”

0
@jjserver.pp.fi

Apie Valtteri Bottą jau senokai buvo kalbama, kad jis vertas vietos aukštesnio kalibro komandoje. „Williams” ekipa atskleidė, kad praeityje vyko derybos tarp Botto ir „Ferrari”, tačiau „Williams” sutrukdė sėkmingai jų pabaigai.

„Ferrari” Valtteri domėjosi po 2014 metų, tada „Williams” uždraudė Valtteri palikti jų komandą, o savo ruožtu Claire Williams davė pažadą, kad jei situacija pasikartotų, daugiau nebus trukdoma Bottui siekti karjeros kitoje komandoje.

Reklama

Taigi šiemet Valtteri keliasi į „Mercedes” ekipą ir ten užims Nico Rosbergo paliktą laisvą kėdę.

„Valtteri buvo labai svarbia „Williams” dalis, jis turi užsidegimą, kokio visada nori iš piloto jį samdydamas, viskas ko jis nori tai vairuoti geriausią bolidą ir su juo skinti pergales.

Kai tu žinai, kad tavo turimas pilotas gyvena tik ta mintimi, tai kam versti jį atstovauti tavo komandą? tai nebūtų teisinga.

Kartą mes jau sutrukdėme Valtteri, kai „Ferrari” juo domėjosi, tada aš pažadėjau jam, kad daugiau netrukdysime – aš laikausi savo duotų pažadų.

Jis gavo nuostabią progą parodyti savo galimybes, mes su dideliu susidomėjimu stebėsime, kaip jam seksis šiame sezone.”,- kalbėjo Claire Williams.

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia