Bernis Ecclestonas mano, kad S. Vettelis yra itališkos kultūros auka

0
bernie ecclestone
@formula1

Formulės 1 bosas, Bernis Ecclestonas teigia, kad itališka kultūra „Ferrari” ekipoje, tempia ją atgal ir neleidžia siekti rezultatų, o Sebastianas Vettelis yra tokios kultūros auka.

Trys iš eilės sezonai buvo „Mercedes” komandos dominavimas, prieš tai keturi sezonai „Red Bull” dominavimo, tokio rezultato siekia daugelis ekipų, tačiau „Ferrari” tokio tikslo nepavyksta pasiekti nuo Michaelio Schumacherio ir Jeano Todto laikų. Šiuo metu italų ekipa turi problemų kovodama net dėl pergalių, per tris paskutinius sezonus – trys pergalės, dvejuose iš jų komandai nepavyko lipti ant aukščiausio pakylos laiptelio nei karto. Devynis metus komandai nepavyko iškovoti čempiono titulo, paskutinį kartą čempionu su „Ferrari” 2007 tapo Kimi Raikkonenas.

Reklama

Bernis Ecclestonas yra įsitikinęs, kad itališkas būdas kenkia komandai siekti aukščiausių rezultatų.

„”Ferrari” vėl grįžo atgal į erą, kurioje jie buvo prieš Schumacherį ir Todtą. Dabar ekipoje dirba per daug italų. Neturiu nieko prieš Italiją, bet išlaikyti pastovumą komandos viduje nėra įrašyta į italų DNR. „Ferrari” reikia sviežio kraujo. Esu tikras, kad Sebastianas daro viską, ką jis turi daryti, bet klausimas yra, kiek jie pasiruošęs leisti jam daryti. Jis nėra kaltas, kad nelaimi, bolidas ir komanda jam neleidžia to padaryti.” kalbėjo B. Ecclestonas.

Nepaisant išsakytos kritikos, Bernis Ecclestonas tiki, kad Sebastianas Vettelis labai norėtų pakartoti savo herojaus Michaelio Schumacherio žygdarbį ir išliks ištikimas raudonam kombinezonui iš Marenello.

„Sebastiano misija yra „Ferrari”. Tiek kiek aš jį pažįstu, jis pirmiausia nori įvykdyti šią misiją.” sakė Bernis Ecclestonas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia