Bernie Ecclestone nori trasose pristatyti sienų

0
bernie ecclestone

@formula1

Bernie Ecclestone jau ne kartą yra išsakęs kontraversiškas idėjas, kaip: lenktynių gale teikti medalius vietoj taurių, įrengti trasoje vandens purkštuvus, kurie sušlapintų trasą, ar suteikti papildomą tašką už pergalę kvalifikacijoje, o dabar reaguodamas į kalbas, kad reikia visada ieškoti būdų kaip sudrausminti pilotus, kad jie nekarpytų trasos ribų. Dabar Bernie siūlo pristatyti sienų šalia posūkių ir taip trasos taptų pavojingesnės ir neliktų galimybės nukirsti kampą.

Reklama

„Aš sakau, kad tokios sienos būtų, kaip prevencinė priemonė neleidžianti išvažiuoti už trasos ribų. Nes kai dabar kažkas palieka trasą, tai reikia kažkam spręsti ar jis paliko trasą, dėl gedimo, ar tai buvo klaida, o gal jis norėjo įgyti pranašumo.

Visa tai reiškia, kad reikės remtis kažkieno nuomone. Jei trasoje dirba trys teisėjai, tai visų jų nuomonė dažniausiai išsiskiria. Vienas gali reikalauti pašalinimo iš lenktynių, antras – reikia nuobaudos, o trečiasis apskritai gali nematyti nieko blogo toje situacijoje.

Lengviausias ir paprasčiausias sprendimas, kai kuriuose posūkiuose – ir aš tikrai sakau, kad tik kai kuriuose, tuose, kurie nėra kvalifikuojami, kaip pavojingi, o juose galima įgauti pranašumo – tiesiog pastatyti sieneles, kurios primintų, kad čia yra baltoji linija. Mes tiesiog pakeltume baltąją liniją apie 40 centimetrų.”,- mintį baigė ponas Ecclestone.

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia