Ankstesnis Formulės 1 vadovas Bernie Ecclestone sako, kad jis yra nepageidaujamas trasose tada, kai vyksta GP savaitgalis

Kai vasarį Bernie buvo pakeistas jis keletą kartų pasisakė, kad naujieji savininkai neklauso jo patarimų, ar kad jis elgtųsi kitaip duotose situacijose. Dabar jis teigia, kad Chase Carey nepageidauja, kad Ecclestone pasirodytų trasose lenktynių savaitgalių metu.

„Chase man atsiuntė žinutę, per vieną iš mano merginų, kad trasose jie neturi tiek biurų, o tuos kurie yra jie suteikia tik naujiems vadovams. Vadovų yra 3 (Carey, Bratchesas ir Brawnas) tad jie užima tris biurus. Trumpai tariant jie nenori, kad aš atvykčiau į lenktynes. Jie galėjo tai pasakyti ir tiesiai man į akis. Kaip bebūtų aš paklusau.

Reklama

Bernie sako, kad jis norėjo ankstesnes pareigas dirbti bent pusę metų, kad kuo lengviau būtų pereinama prie naujos valdybos. Kaip bebūtų, brito manymu „Liberty” ne daug ką ir pakeitė.

„Kol kas jie nieko nepadarė, bent kiek aš matau. Jie teigė, kad mažiau kalbės, o daugiau dirbs. Jie sakė, kad aš daug kalbėdavau prieš ko nors imdamasis. Aš taip nesielgiau. Aš viską dariau tyliai. O jie tik ir kalba. Pavyzdžiui jie sakė, kad nori 6 etapų Amerikoje.

Jei aš pasakydavau, kad kažkam klius kai tik jį susitiksiu, tai tada tik taip ir darydavau. Chase nesubrandina idėjų iki galo. Visgi dabar jis yra valdybos narys, tai nėra taip jau lengva, kaip jis manė. Dėl to aš jį užjaučiu.”

Bernie manymu šių metų kova dėl čempiono vardo bus baigta sekantį savaitgalį JAV.

„Lewisas laimės Ostine, kur bus kitos lenktynės. Jis šiemet lenktyniauja nuostabiai, kai tuo tarpu „Ferrari” nubudo, o paskui ir vėl užmigo.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia