BBC: „Williams” baigia derinti detales su Sergey Sirotkinu

0
sergey sirotkin

BBC skelbia, kad Sergey Sirotkinas artėja prie susiratimo su „Williams” ekipa dėl galimybės vairuoti komandos bolidą 2018 metais, bei teigia, kad tai turėtų paaiškėti per 10 dienų.

Atsarginis „Renault” lenktynininkas suprato, kad gali pasinaudoti galimybe gauti vietą komandoje, po to kaip Enstone įsikūrusi komanda leido rusui dalyvauti „Williams” padangų bandymuose Abu Dabyje.

Reklama

Kol visas dėmesys buvo nukreiptas į Robertą Kubicą, kuris buvo vertinamas kaip realiausias kandidatas, S. Sirotkinas sugebėjo sužavėti „Williams” komandą ir tapti favoritu kovoje dėl vietos komandoje. Vėliau paaiškėjo, kad rusas turi itin stiprų finansinį užnugarį, kuris stipriai didesnis nei tas, kurį gali pasiūlyti R. Kubica.

Žinios pasklido labai plačiai, kad S. Sirotkinas galėtų atnešti apie 13 milijonų svarų sterlingų į komandos biudžetą, kuri šiuo metu yra labai stipriai finansuojama Strollų šeimos. Manoma, kad rusas yra arti susitarimo, kuris būtų pasirašytas dvejiems metams.

Robertas Kubica bandė sustiprinti savo šansus sugrįžti į Formulę 1, kai savo vadybininku paskyrė pasaulio čempioną Nico Rosbergą. Tačiau sutarties pasirašymas su S. Sirotkinu galutinai uždarytų duris lenkui sugrįžti į Formulę 1.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia