Bahreino GP orų prognozė: bus sausa ir karšta

9

Sinoptikai antrajam 2018 m. Formulės 1 sezono etapui Bahreine staigmenų nežada. Kaip ir kasmet, Sakhiro trasoje laukiama itin šiltų ir sausų oro sąlygų.

Viso lenktynių savaitgalio važiavimų metu laukiama 30-32 laipsnių temperatūros. Tiesa, kaip ir kasmet, Sakhiro trasoje turėtų būti gana vėjuota.

Reklama

Nuo 2004 m. rengiamame etape (lenktynės čia nevyko tik 2011 m. – red. past.) lietaus kol kas nėra pasitaikę.

Ne išimtis bus šis lenktynių savaitgalis. Kritulių tikimybė visų savaitgalio važiavimų metu sieks 0 procentų, nors pavieniai šviesūs debesys danguje ir prognozuojami.

Reklama

9 Komentarai (-ų)

  1. Atsivertęs tokio tipo „straipsnius” pojūtis toks, lyg tave apgavo. Draugai, nepamirškit esmių – kas dėl ko ir kaip daroma.

    • Tik abejonė dėl turinio: ar verta apskritai formuoti straipsnį (?), visą monitoriaus plotą dėl 2-3 sakinių ir dar daugiau banerių? Ar ši glausta info netilptų kažkur kitur? Ar čia jau ta stadija, kai klikai yra viskas, o visa kita po to?
      PS. priimkit tai kaip pasvarstymą ar pasiūlymą. Man pasirodė, jog kai kas daroma vos ne inertiškai pagal nusistovėjusius trafaretus, negalvojant apie vartotoją.

    • Sakiniai septyni. Lauksiu patarimų ir rekomendacijų, kokios dar info galima prirašyti orų prognozėje, kad gautųsi kokie 27 sakiniai 🙂 O jei orų prognozės nebūtų visai, jau apie vartotoją būtų galvojama? Siūlau kreiptis į žiniasklaidą, kad nepublikkuotų orų prognozių po žinių, nes ten trafaretinės visiems atsibodusios ir neaktualios naujienos, o tai kiša ir kiša kasdien, kaip kokius horoskopus 🙂

    • Baneriai įsideda automatiškai, po dviejų pastraipų ir vienas apačioje teksto.

      Todėl kai tekstas yra trumpas, taip atrodo, kad vien tik baneriai, bet jeigu atsidarysite pilnesnę naujieną, matysite, kad nėra taip blogai.

    • evbi, atsakiau atskirai.

      Praeivis, gausus banerių plotas turinio atžvilgiu, matyt, čia tik pasekmė. Dėl banerių viskas aišku. Komentaro fokusas gal labiau dėl atskiros naujienos orų tema.

  2. Kokios dar info galima tikėtis tokiose naujienose? Smėlio kopų už trasos temperatūros? Temperatūros VIP ložėje? O gal pilotų kūno temperatūros? Tokio tipo naujienose pateikiama esminė informacija apie oro temperatūrą ir lietaus tikimybę lenktynių savaitgalio metu. Taip daro visi saitai Konkurentai, beje, dar skurdžiau aprašę orų prognozę. Kritika turėtų būti konstruktyvi, o ne lempinė, nes prisp…sinet galima prie bet ko, tik noro reikia. Geriau pasidžiauk gražiais orais, jei jau gyvenime kažkas nesiseka ir tokie dalykai kliūva 🙂

    • Pjauni visiškai pro šoną ir tik patvirtinai anksčiau rašytą komentarą dėl inercijos („daro visi saitai Konkurentai”) ir turinio. Aš kaip tik atvirkščiai nesiūlau dirbtinai pūsti turinio kai iš tiesų net nėra ką, nes konkrečiai ši oro info telpa į 2-3 sakinius. Kai šiai info kuriama atskira naujiena/straipsnis, naujienos autorius tarsi įsipareigoja dar pridėti vieną kitą sakinį, nors visi suprantam, jog tai tik burbulų putimas. Tai yra vos ne techninio pobūdžio info, kuri gali būti pateikta labai glaustai ir iš karto po ranka. Net ir pagrindiniai žiniasklaidos kanalai suprato, jog tokią info verta pateikti pirmam lange. Dabar, jeigu yra noras pasitikrinti lenktynių orus, tau atrodo normalu kapstytis bendram naujienų katile, kad pamatyti tuos pora aktualių skaičiukų? Ir tai F1 sporto portale? Mano supratimu, tokio tipo info turėtų grupuotis į kažkokį SAVAITGALIO INFO BLOKĄ, kur tu iš karto rasi visą aktualią lenktynių savaitgalio informaciją: tvarkaraštį, orus, laikmatį ar dar kažką. O ne trupinti per visą portalą.
      PS. Nesijautrink taip asmeniškai – aš neturiu tikslo kabinėtis. Taip, gal kaip vartotojas labiau iš egoistinių paskatų kritikuoju (kad tik pačiam patogiau butų vartoti šį portalą), bet kita vertus, norisi ir padėti ar prisidėti prie šio portalo augimo. Jis vertas to.

    • Iš pirmo žvilgsnio lyg ir logiška idėja orus komponuoti po visom lenktynių savaitgalio naujienom, kaip dabar yra važiavimų tvarkaraščio atveju. Bet yra vienas „bet”. Orų prognozės, skirtingai nei važiavimų tvarkaraštis, gali keistis, tai turbūt suprogramuot, kad automatiškai keistųsi prognozė artėjant važiavimams, turbūt ne taip ir paprasta. Bet ačiū už pastabas. Reikės apsitarti viduje dėl galimybės tai įgyvendinti praktiškai. Nesu programuotojas, tai nuo manęs nelabai tai priklauso 🙂 Gerų lenktynių 😉
      P.S. Čia gal Bahreine mažiau ta orų prognozė aktuali, kai iš anksto aišku, kad bus karšta ir nelis. Kituose etapuose netikėtumo faktorius tikrai didesnis ir orų naujiena aktualesnė 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia