Bahraino GP rezultatai ir padangų taktikos

4

[media-credit name=”@F1 | twitter.com” link=”http://twitter.com” align=”alignnone” width=”720″]CfJjxVOXIAA5e7l[/media-credit]

Sekmadienio Bahraino GP lenktynių rezultatai ir padangų strategijos.

Reklama

Lenktynėse nugalėjo Mercedes pilotas Nico Rosbergas. Pirmą kartą šiame sezone taškus uždirbo Ferrari pilotas Kimi Raikkonenas, užėmęs antrą vietą. Trečiąją vietą užėme antrasis Mercedes pilotas Lewisas Hamiltonas, startavęs iš pole pozicijos, tačiau lenktynių starte sudalyvavęs incidente su Valteriu Bottu, kas sutrukdė britui kovoti dėl pergalės.

Ketvirtas liko „Red Bull” pilotas Danielis Ricciardo. Didelę staigmeną pateikė naujokės „Haas” ekipos pilotas Romainas Grosjeanas, kuris įrodė, jog Australijoje iškovota šeštoji vieta nebuvo atsitiktinumas. Šeštas lenktynėse liko „Toro Rosso” pilotas Maxas Verstappenas, o septintas ir aštuntas – Williams pilotai Felipe Massa ir Valteri Bottas. Dešimtuką užbaigė ir pirmąjį tašką McLaren ekipai šį sezoną pelnė Stofelis Vandoorne’as, kuris pakeitė gydytojų leidimo lenktyniauti negavusį Fernando Alonso.

 

Reklama

4 Komentarai (-ų)

  1. Nepamenu atvejo, kad Ferrari sugestų apšilimo rate 🙂 Bet kuriuo atveju, realus atsilikimas lenktyniu režime nuo mersų nėra didelis. 🙂

  2. Jo, tas tai saunu, kad nebera po 0.8 sekundes per rata pranasumo. Tik kazkaip, man kuzda tokia mintis, kad varikliu neuzteks iki sezono galo, ir prades rinkti baudas kaip (jeigu) bus svarbiausios kovos.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia