B. Hartley: atnaujintas „Honda“ variklis lenktynėse bus dar geresnis

0
brendonas hartley toro rosso

Brendonas Hartley įsitikinęs, kad „Toro Rosso“ bolidas iš atnaujinto „Honda“ variklio daugiau naudos turės lenktynėse, nei kvalifikacijose.

Zelandietis naudojo atnaujintą vidaus degimo variklį kvalifikacijoje ir joje užėmė dvyliktą vietą, aplenkęs abu „McLaren“ bolidus ir Charles Leclercą iš „Sauber“.

Reklama

„Atnaujinimas, kurį mes gavome iš esmės yra labai nedidelis kvalifikacijose, tačiau potencialiai mes padarėme nemažą žingsnį pirmyn lenktynėse“, – sakė B. Hartley.

„Bus tikrai smagu pamatyti ar mes turėsime tempo, kad galėtume mesti iššūkį ir kovoti trasoje, kuri turi labai ilgą tiesiąją, kur reikalinga didelė variklio galia.“

„Iš mano garažo pusės viskas buvo pozityvu. Žinau, kad neturėsiu atnaujinto MGU-H, kurį turi Pierre, tačiau kol kas iš mano pusės viskas vyksta labai sklandžiai.“

Tuo tarpu Pierre Gasly pasikeitė visus variklio komponentus, tačiau susidūręs su problemomis trečioje treniruotėje, jis turėjo grįžti prie senos specifikacijos variklio.

„Dabar mes turime labai aiškius atsakymus į variklių skirtumus, ir aiškiai matome, kad atnaujinimas yra žymei geresnis“, – sakė P. Gasly.

„Viskas yra gerai, tačiau šiek tiek skaudu, kad turėjau atsidurti tokioje padėtyje, nes manau, kad turėjome geras galimybes su atnaujinimu, tačiau tuo pasinaudoti nepavyko.“

„Kvalifikacijoje, kai sugrįžau į trasą, mes nebuvome tokie pastovūs, kaip kiti, todėl pasivijau du lėtus bolidus.“

„Dėl to praradau dvi su puse dešimtosios sekundės, kurių užteko, kad būčiau prasibrovęs į antrą kvalifikacijos dalį.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia