B. Ecclestone’o turto vertė sumažėjo beveik puse milijardo svarų sterlingų

2
bernie ecclestone
@F1 Fanatic

[media-credit id=13 align=”aligncenter” width=”300″]Bernie[/media-credit]

Formulės 1 komercinių teisių savininko Bernie Ecclestone’o turtas per praeitus metus sumažėjo 460 milijonų svarų sterlingų.

Reklama

Taip teigiama šiandien paskelbtame „Sunday Times” turtingiausių Didžiosios Britanijos žmonių sąraše. Dabar Bernie turtas vertinamas 2,48 milijardo svarų sterlingų ir šiame sąraše jis nukrito 9 laipteliais į 42 vietą. Tai didžiausias jo turto kritimas nuo 2009 m. patirtų skyrybų su žmona Slavica. Pastarosios turtas vertinamas 740 milijonų svarų sterlingų.

Prie tokio turto vertės kritimo prisidėjo ir pačios Formulės 1 populiarumo smukimas – nuo 2008 m. jos populiarumas sumažėjo visu trečdaliu.

B. Ecclestone’o dukros Tamara ir Petra taip pat nesikuklina leisdamos šeimos pinigus – jų daugiamilijoninės vertės vestuvės buvo ypač aptarinėjamos bulvarinėje žiniasklaidoje.

Šiame sąraše yra ir kitų automobilių sporto asmenybių – štai buvęs „Paddock” klubo vadovas Paddy McNally turi 570 milijonų svarų sterlingų turto, „McLaren” vadovas Ron Dennis – 300 milijonų svarų sterlingų turto.

„Mercedes” boso Toto Wolffo ir jo žmonos Susie Wolff bendras turtas vertinamas 240 milijonų svarų sterlingų. Tarp lenktynininkų turtingiausias yra dabartinis čempionas Lewisas Hamiltonas – jo turtas vertinamas 109 milijonais svarų sterlingų.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia