B. Ecclestone: F1 čempionai nenori būti komandos draugais su M. Verstappenu

0
bernie ecclestone

Bernie Ecclestone sako, kad Maxas Verstappenas turės dar didesnių problemų nei Fernando Alonso norėdamas patekti į TOP komandą, nes dabartiniai F1 čempionai nenorės su juo būti komandos draugais.

Šiuo metu M. Verstappenas nesurūpina dėl vietos kitoje komandoje, kadangi yra užsitikrinęs sutartį su „Red Bull“ iki 2020 m. sezono pabaigos.

Reklama

Tačiau pasirodė pranešimų, kad jo kontrakte yra numatyta sąlyga. Ji apibrėžia tai, kad jeigu komandai nepasisektų 2019 metais su „Honda“ varikliais, tokiu atveju olandas galėtų palikti ekipą.

Pasak buvusio Formulės 1 vadovo Bernie Ecclestone, jam bus sunku surasti vietą TOP komandoje, kadangi Lewisas Hamiltonas ir Sebastianas Vettelis nenorės šalia savęs matyti jo, kaip kolegos.

„Nemanau, kad kuris nors pasaulio čempionas norėtų jį matyti šalia savęs“, – sakė B. Ecclestone.

„Galvoju, kad jam prireiks labiau paprakaituoti, kad gautų vietą geriausiose komandose, nei tuo klausimu dirbo pats Fernando Alonso.“

„Netikiu, kad „Ferrari“ ar „Mercedes“ jį norėtų priimti išskėstomis rankomis.“

„Niekam nebūtų malonu būti tokioje komandoje. Galima pamiršti apie pirmojo lenktynininko rolę ir sakyti, kad esi vienas iš TOP lenktynininkų, o kažkas ateina ir pasako: „Kitas vyrukas, kuris vairuos antrą bolidą yra M. Verstappenas.“

„Tai visai kita istorija. Sebastianas nenorėtų būti su juo komandoje, Lewisas irgi nenorėtų būti su juo komandoje.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia