„Autosport”: „Toro Rosso” ir „Honda” susitarimas yra labai realus

0
@thisisf1.com

„Autosport” duomenimis, „Toro Rosso” ir „Honda” suisitarimas dėl galimo variklių tiekimo nuo 2018 m. sezono tampa vis realesnis.

Tokia prielaida keliama dėl šią savaitę įvykusio konstruktyvaus „Red Bull” atstovo Helmuto Marko ir „Honda” vadovo Masashi Yamamoto susitikimo.

Reklama

Šiuo metu „Honda” savo variklius tiekia tik vienai komandai – „McLaren”, tačiau santykiai dėl prastų rezultatų tarp britų ir japonų yra gana įtempti ir, kaip jau rašėme, tik rugsėjį galutinai paaiškės, ar bendradarbiavimas bus tęsiamas ateityje.

Japonų gamintojas yra suinteresuotas antros klientinės komandos atsiradimu, kadangi tai leistų padvigubinti gaunamus duomenis, kas teigiamai atsilieptų patikimumui ir tempui.

„Honda” dėl variklių tiekimo nuo 2018 m. jau buvo susitarusi su „Sauber”, tačiau, pasikeitus šveicarų ekipos vadovams, kai komandą paliko pagrindinė minėto sandorio derybininkė Monisha Kaltenborn, susitarimas buvo nutrauktas.

Pranešama, kad „Red Bull” stebėtų, kaip sekasi „Toro Rosso” ir „Honda” bendradarbiavimas ir vėliau galėtų nuspręsti, ar toliau likti su „Renault”, ar pereiti prie „Honda” jėgainių naudojimo.

„McLaren”, tuo tarpu, esą nėra patenkinta tokia galima įvykių eiga ir yra apsisprendusi vetuoti galimą „Red Bull” ir „Honda” susitarimą.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia