Atskleista kiek DRS zonų bus Vokietijos GP

0
hockenheim

Kaip jau tapo įprasta šiais metais, Charlie Whitingas paskelbė, kad Vokietijos GP metu, Hockenheimo trasoje bus padidintas DRS zonų skaičius.

Pirmoji DRS zona prasidės starto-finišo tiesiojoje tarp 17 ir pirmojo posūkių, o jos aptikimo zona bus 17-ąjame posūkyje.

Reklama

Iškart po pirmosios zonos prasideda antroji, kuri yra iškart už pirmojo posūkio ir tęsis iki antrojo posūkio. Aptikimo zona nesikeis ir bus naudojama ta pati, kuri paskaičiuota pirmojoje DRS zonoje.

Trečioji galinio sparno atidarymo atkarpa yra tarp ketvirto ir šešto posūkių, o aptikimas bus fiksuojamas prieš ketvirtą posūkį.

C. Whitingas patvirtino, kad Didžiosios Britanijos GP pridėta trečioji galinio sparno atidarymo zona pasiteisino, todėl tradicija bus tęsiama ir kitose lenktynėse.

„Pridėjome papildomą zoną tiesiojoje, kuri eina lygiagrečiai su aptarnavimo zona“, – sakė C. Whitingas.

„Naudosime tik viena aptikimo tašką dviems DRS zonoms, kuri bus starto-finišo tiesiojoje ir tarp pirmojo ir antrojo posūkių.“

„Tada pagrindinė zona yra nuo ketvirto iki šešto posūkio ir mes ją šiek tiek prailginome.“

Po dviejų metų pertraukos Vokietijos GP sugrįžo į F1 kalendorių. Hockenheimo trasa nedalyvavo lenktynėse dėl didelių išlaidų ir derybų su Nurburgring 2011 – 2013 metais.

Vokietijos GP, kaip ir Japonijos GP nėra patvirtintos lenktynės 2019 metų kalendoriuje.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia